Sieviete sasniedz orgasmu PIRMO reizi mūžā pēc 23 gadiem. Kā viņai tas izdevās?

Diemžēl ar gadiem šie šī sajūta mani nepameta un tas nebija, tāpēc ka es netiku mēģinājusi to baudīt. Man bija pāris vīrieši, bet tas nespēja man sniegt patiesu baudu, tāpēc puisim, kurš bija ar mani, pirms mana vīra, es pateicu: “Tā bija pēdējā reize, kad mēs mīlējāmies. Es taupīšu sevi savam vīram.” Un es vienkārši aizgāju.

Man ar savu vīru nebija seksa līdz kāzām, tas notika, kad man bija 36 gadi, bet viņš bija ļoti iejūtīgs un saprotošs. Mēs devāmies uz laulības konsultācijām, kur mums teica, lai nodarbojamies ar seksu 3 reizes nedēļā, pat negaidot, ka es varētu sasniegt orgasmu. Vīrs vienmēr mēģināja mani uzbudināt ar pieskārieniem un glāstiem, jautāja vai kas man patīk un vai man ir labi, bet nekas man nespēja sniegt orgasmu.

Sapratu, ka ir beidzot jārod tam risinājums, tāpēc devos pie sava ginekologa, kurš man veica analīzes un ieteica masturbēt, kas man likās dīvaini. Izrādījās, ka man ir ļoti zems testosterona līmenis, kas nozīme, ka man ir jāpieliek lielākas pūles, lai sevi uzbudinātu. Ār*ts noteica ārstēšanu ar hormoniem un pornogrāfijas skatīšanos.

Ir grūti nodarboties ar seksu, ja mājās ir mazi bērni, tāpēc mēdza paiet pat vairākas nedēļas, kad mums nebija seksa. Lai gan mans vīrs vienmēr atgādināja, kad jau bija pagājušas 5 vai 6 dienas.

Sāku izmantot vibratotus un lielāku hormonu devu. Izrādījās, ka tas ir tieši tas kas man bija vajadzīgs un es beidzot sasniedzu savu pirmo orgasmu! Tomēr palielinātai testosterona devai organismā bija blakusefekti. Man uz sejas sāka parādīties tumšāks apmatojums un nepagāja ne stunda, kā es jau atkal domāju par seksu, kas manam vīram, protams, ļoti patika.

Avots: womenshealthmag.com

COMMENTS

Leave a Comment