Sieviete uzzina, ka viņai ir krūts vēzis, bet viņas suņa reakcija ir nepārspējama!

Ikreiz, kad pie precētā pāra ieradās radinieki vai draugi, tad viesiem tika piekodināts, lai bez uzraudzības neviens neatstātu kādas vērtīgas mantas. Veiksmīgajam bija izstrādājies ieradums, paņemt kādu mīļu suvenīru, kad vien tas bija iespējams. Ik pa laikam, kāds par to aizmirsa, atstāja vaļā somu un vēlāk varēja meklēt savus dārgumus suņuka “dārgumu lādē”.

Pagrabā Veiksmīgais bija sev iekārtojis dārgumu lādi, kurā krājās visas suņuka mīļākās lietas. Tām vienmēr vajadzēja atrasties kastē.

Tad kādā dienā, Māra uzzināja, ka viņai ir krūts vēzis. Viņai neatstāja sajūta, ka tas ir Nā*es spriedums, ka tas viņu nogalinās. Bija paredzētas divas ķīmijterapijas, kuras bija smagākas, nekā gaidīts. Mārai nācās palikt Slim**cā 2 nedēļas.

Pa to laiku Pēteris cītīgi rūpējās par Veiksmīgo, bet šķita, ka arī suņukam ir uznākušas skumjas un nespēja piecelties, zudusi vēlme skriet un lēkāt.

Kad Māra pārradās mājās, viņa bija tik pārgurusi, ka nespēja uzkāpt uz otro stāvu, tāpēc palika gulēt viesistabas dīvānā. Tad viņa ieraudzīja suņuku, pēc kura bija ļoti ilgojusies, bet viņš nenāca klāt, kad Māra viņu sauca. Veiksmīgais vienkārši sēdēja un skatījās. Tas viņu sarūgtināja, bet, noguruma mākta, aizmiga.

Māra pamodās, jo bija pārāk karsti un šķita, ka kaut kas viņu spiež. Panika ātri pārgāja, jo viņa saprata, ka Veiksmīgais ir apklājis viņu ar visām savām mīļākajām lietām. Suņuks bija veicis neskaitāmus gājienus uz priekšu un atpakaļ no pagraba, lai tikai apklātu Māru ar savu mīlestību.

Avots: trendingstylist.com

Leave a Comment