Sievietei atklāj krūts vēzi. Vispārsteidzošākais ir iespējamais saslimšanas iemesls!

 

Viņa nēsāja krūšturī telefonu. Viņai to bija darījusi 10 gadu garumā.

Pirmais telefons Vendijai bija, kad vēl bija tīņu meitene un tad viņa nosprieda, ka ļoti ērti to var ievietot krūšturī, jo viņas krūšu izmērs bija pietiekami liels, lai to nepamanītu. Tā viņa pavadīja aptuveni 10 gadus, kad 70% no visas dienas laika, telefons atradās cieši piekļauts pie viņas krūts.

Kamēr Vendija ir cīnījusies ar krūts vēzi, tas ir izplatījies līdz viņas plaušām un limfmezgliem, atstājot viņai aptuveni mēnesi, ko dzīvot. Viņa to ir nolēmusi pavadīt, informējot cilvēkus par to, kādu nopietnu un neatgriezenisku iespaidu atstāj telefona nēsāšana ciešā saskarē ar ādu. “Cilvēki var nepiekrist manam apgalvojumam, bet man diemžēl par to nākas maksāt ar savu dzīvību. Es negribu, lai tā vēl notiek ar kādu citu,” Vendija atklāti stāsta.

Lasi arī: Krūts vēža gēnu izpēte – kāpēc tā ir nozīmīga

Arī ārsti nav atraduši nekādu citu iespējamo cēloni Vendijas saslimšanai. Mobilajam telefonam nepārtraukti apkārt ir magnētiskais lauks, kas ir nedabisks mūsu organisma! Ir teorijas, kas uzskata, ka tā rezultātā veidojoties anomālijas, zināmas arī kā vēzis.

Tiesa, jāuzsver, ka mobilo telefonu negatīvās ietekmes jautājum mūsdienās, lai arī daudz pētīts, tomēr nav 100% apstiprināts. Zinātnieku vidū domas par šo jautājumu dalās. Tāpēc arī šajā gadījumā nevar par 100% apgalvot, ka pie vainas biji mobilais telefons. 

Visbiežāk nepamanītie krūts vēža simptomi – šo ir vērts zināt!

 

 

Avots: trendingstylist.com

Leave a Comment