Sievietes ar šiem vārdiem ir pašas ļaunākās un aukstākās…

Jūs noteikti esat dzirdējuši sakāmvārdu “Kā nosauksi kuģi, tā tas arī kuģos”. Tas darbojas arī ar cilvēkiem. Daži vārdi padara to īpašnieku dusmīgu un aukstu.

Lūk, sieviešu vārdi, kas to īpašnieces padara ļaunas, dusmīgas un bezjūtīgas.

Jūlija

Jūlija ir pieradusi vienmēr ar visiem strīdēties. Jau kopš bērnības viņa cenšas aizstāvēt savas personīgās robežas un savu viedokli. Cilvēki ne vienmēr viņu uzklausa, kas šajā dāmā var izraisīt dusmas. Tāpēc viņa uzskata, ka tikai paaugstināts tonis un dusmīga sejas izteiksme palīdzēs viņai iekarot visus apkārtējos.

Ilze

Šīs ir ļoti pašpārliecinātas un attapīgas meitenes. Viņas uzskata sevi par skaistuma un gudrības etalonu. Ilzes ir pārliecinātas, ka par šādām īpašībām viņām var piedot pilnīgi visu. Apkārtējie cilvēki tam nepiekrīt, tāpēc periodiski norāda Ilzei uz viņas kļūdām. Taču būtu labāk, ja viņi to nedarītu, jo Ilzi ir ļoti viegli izvest no sevis. Jūsu attiecības būs sabojātas uz ilgu laiku.

Lasi vēl: Kā pareizi mazgāt un žāvēt vilnas zeķes

Gunta

Gunta visu mūžu ietur vienu un to pašu līniju. Viņa uzskata, ka tikai viņas viedoklis var būt pareizs. Ja jūs tam nepiekrītat – jūs zināt, kur ir durvis. Tomēr jūs nevarat tik viegli aiziet. Sākotnēji Gunta sacels skandālu un ļaus jums uzzināt, kurš ir kungs šajā mājā. Un tikai tad izliks jūs aiz durvīm, un nekad vairs neļaus atgriezties.

 

Leave a Comment