Sievietes seksuālais spēks pēc austrumu horoskopa

Sieviete – ČŪSKA

Sieviete – Čūska ir viena no visapburošākajām austrumu horoskopa zīmēm. Tai piemīt ļoti izteikta sievišķā enerģija. Japāņiem čūska ir atklātas un spēcīgas seksuālās enerģijas simbols. Ja sieviete – Čūska ir dzimusi vasaras mēnešos, tad viņas seksuālais potenciāls ir milzīgs!

Sieviete – CŪKA

Sievietei – Cūkai piemīt vīrišķā enerģija. Tas viņai dod spēcīgu raksturu, taču tajā pat laikā arī ļoti pievilcīgu maigumu. Japāņiem šī austrumu horoskopa zīme simbolizē miesas baudījumu, tomēr tā arī izsauc ne mazums pretrunu, kā iemesls ir sievietes – Cūkas raksturs, kas spēj mainīties gaismas ātrumā. Viņa var būt kaislīga mīļākā, bet jau pēc pēc sekundes var palikt vēsa un zaudēt interesi!

Sieviete – ZIRGS

Sievietei – Zirgam arī piemīt vīrišķā enerģija. Viņa ir ļoti stūrgalvīga, un tieši šīs īpašības dēļ viņa ļoti rūpīgi un ilgi izvēlas sev kavalierus. Šai zīmei piemīt spilgti izteikts lepnums, sieviete – Zirgs mīl konkurēt un viņai nav iebildumu arī pastrīdēties, šīs zīmes pārstāve bieži vien nokļūst mīlas trijstūros!

Sieviete – PĒRTIĶIS

Šajā sievietē apvienojas uzreiz abas enerģijas – gan sievišķā, gan vīrišķā, tāpēc šīs zīmes pārstāve ir apveltīta ar ļoti izteiktu sieviešu intuīciju, gultā viņa mīl dažādību un noteikti nebaidās izrādīt iniciatīvu!

Sieviete – KAZA

Šī ir viena no visseksuālākajām zīmēm visā austrumu horoskopā. Sieviete – Kaza atšķiras ar īpašu jūtību un artistiskumu. Dažreiz tas vīriešu kārtas pārstāvjiem sagādā ne mazums rūpju, jo sieviete – Kaza ar gadiem kļūst vēl seksuālākā, kas nozīmē, ka pielūdzēju viņai noteikti netrūkst!

Sieviete – TRUSIS

Sieviete – Trusis ir apveltīta ar sievišķo enerģiju. No erotiskā horoskopa skata punkta viņai piemīt sievišķīga noslēpumainība, graciozitāte un neatvairāmība. Šīs zīmes sieviete dod priekšroku tuvībai bez kaut kādām spilgtām emocijām, jo viņa ir apveltīta ar ļoti mierīgu dabu!

Sieviete – ŽURKA

Pēc erotiskā horoskopa sieviete – Žurka ir visnotaļ pretrunīga zīme. Viņa neprot rast zelta vidusceļu, tāpēc viņai ir grūti tika galā ar pašas instinktiem un dabas trūkumiem, tomēr gultā tieši tas viņu padara neatvairāmu vīrieša priekšā!

Sieviete – GAILIS

Šīs zīmes sievietei ir ļoti kareivīgs raksturs. Viņa ir ļoti temperamentīga, kas padara viņu par lielisku mīļāko. Sieviete – Gailis jebkurā situācijā spēj saglabāt piesardzību un vēsu prātu, kas piedod attiecībām nelielu nedrošības sajūtu!

Sieviete – SUNS

No erotiskā horoskopa skata punkta – šīs sievietes dod priekšroku ilgai priekšspēlei un skūpstiem. Viņa meistarīgi pārvalda pieskārienu mākslu, sniedzot savam partnerim neatkārtojamu baudas sajūtu. Daudzi domā, ka sieviete – Suns atšķiras ar ļoti izteiktu uzticības sajūtu, taču tie ir maldi, jo reti kurš spēj izsekot viņas domām un fantāzijām!

Sieviete – TĪĢERIS

Sieviete – Tīģeris ir ļoti sarežģīta un neparedzama austrumu horoskopa zīme. Viņu papildina ļoti spēcīga vīrišķā enerģija. Sava nesamierināmā rakstura dēļ šī sieviete bieži vien gultā konkurē ar savu partneri, kas padara viņu tuvību diezgan neparedzamu!

Sieviete – VĒRSIS

Sieviete – Vērsis cenšas savas intīmās vēlmes un jūtas neizlikt publiskai apskatei, kas padara viņu par visnotaļ kautrīgu mīļāko, taču vīriešus piesaista šīs zīmes pārstāves dabas dotā pieticība un spēja koķetēt!

Sieviete – PŪĶIS

Šīs zīmes pārstāve ir spējīga likt savam vīrietim trīsēt. Viņa ļoti meistarīgi piesaista pretējā dzimuma pārstāvjus, pārvēršot viņus paklausīgās marionetēs, bet gultā šī sieviete jūtas ļoti atvērta!

 

Leave a Comment