Sievu un vīru horoskops – uzzini, kāda ģimene tevi gaida nākotnē

AUNS

Sieva: viegli iemīlas, ātri “atdziest”, taču, ja viņa ir pa īstam iemīlējusies, tad šī mīlestībā viņā dzīvos mūžīgi. Viņa ir spējīga virzīt savu vīru pretī panākumiem, taču viņas vīram saskarsmē ar viņu noteikti ir jāprot saglabāt takts izjūta, jo viņa ļoti ātri par visu var apvainoties.

Vīrs: par gudru viņu var saukt tikai tad, kad viņš ir pietuvojusies 30 gadu slieksnim, līdz tam viņš ir bezgala pievilcīgs un noteikti nav uz mutes kritis. Viņa sieva vienmēr ir uz pjedestāla, tomēr viņam bieži vien trūkst stingras nostājas un viņš ir diezgan impulsīvs, taču tas nebūt nav biedējoši.

VĒRSIS

Sieva: viegla un ļoti praktiska rakstura. Viņa ir laba mājsaimniece un rūpīga sieva. Šķirties no viņas, ja vien viņa pati nav šīs idejas autore, ir visnotaļ sarežģīti, jo laulība viņai ir diezgan svarīga lieta un strīdi tajā arī nenotiek pārāk bieži.

Vīrs: laulība vienmēr pirmajā vietā. Uz viņu var paļauties un viņš ir uzticīgs, īsts savas mājas un dzīves saimnieks.

DVĪŅI

Sieva: ļoti sievišķīga un radoša. Pirmajā vietā viņai vienmēr ir mīlestība un skaistums. Lieliska māte – savu bērnu dēļ darīs pilnīgi visu.

Vīrs: “mīlestība – spēle” – tas ir viss, kas par viņu jāzina. Mīl paflirtēt, un viņa intelekts viņam šajā jomā palīdz.

VĒZIS

Sieva: ideāla sieva un māte. Bieži vien viņai vissvarīgākie ir bērni, svarīgāki par vīru. Lieliska mājsaimniece un kaislīga mīļākā.

Vīrs: domā, ka bez mīlestības dzīvei nav jēgas. Ļoti uzticams, bet reizēm pārlieku ekonomisks.

LAUVA

Sieva: pievilcīga mājsaimniece. Kaislīga gultā. Lielu nozīmi pievērš materiālajām vērtībām, tāpēc ļoti labi jūtas lielos uzņēmumos.

Vīrs: romantisks, taču no sievas pieprasa pilnīgu un beznosacījuma pielūgšanu. Mīl pasniegt dāvanas un neskopojas šajā ziņā.

JAUNAVA

Sieva: vienmēr visu analizē. Racionāla it visā, reizēm pārāk aizraujas ar veselību un māja tīrīšanu.

Vīrs: visnotaļ pretrunīgs. Vēss, bet tajā pat laikā sentimentāls. Nevar ciest kritiku. Bieži vien apbrīno savu sievu.

SVARI

Sieva: sentimentāla un sievišķīga. Dievina, kad saņem atzinību. Ja nedabū to, ko vēlas, ieslīgst depresijā. Ļoti greizsirdīga. Komforts mājās reizēm aizēno mīlestību.

Vīrs: viens no visuzticamākajiem dzīvesbiedriem. Laimīgs, kad viss ir abpusēji, taču viņam ir nolikta ļoti augsta latiņa attiecību jomā. Ļoti ambiciozs.

SKORPIONS

Sieva: dinamiska, ļoti nemīl vienveidīgu dzīvesveidu un plūšanu pa straumi. Nekad nepiedos krāpšanu, jo ir ļoti uzticīga savam vīram.

Vīrs: kaislīgs un valdonīgs. Mīlestība viņam nozīmē visu, privātīpašniecisks un ļoti greizsirdīgs.

STRĒLNIEKS

Sieva: nav tendēta uz romantiku. Savam partnerim viņa vispirms ir labākais draugs. Viesmīlīga mājsaimniece, novērtē brīvību un mājas komfortu.

Vīrs: labsirdīgs un ļoti sabiedrisks. Atklāts, taču mīlestība viņam nebūt nav pirmajā vietā. Lielisks tēvs.

MEŽĀZIS

Sieva: ļoti praktiska un tiecas komandēt. Patiesa un uzticama, patīk kritizēt, bet kritiku, kas vērsta pret viņu, necieš.

Vīrs: ļoti praktisks, baidās no vientulības. Līderis pa dzīvi. Darba cilvēks. Ļoti labi gatavo.

ŪDENSVĪRS

Sieva: augstas prasības pret savu izredzēto, mīl stabilitāti. Lieliskas mātes un mājsaimnieces. Ļoti lielu daļu laika velta tam, lai garīgi pilnveidotos.

Vīrs: ideālists pēc dabas. Mīlestībā ļoti noturīgs un uzticams. Viegli iziet uz kompromisiem.

ZIVIS

Sieva: pilnībā nododas mīlestībai, ļoti uzticama. Mīl labi paēst un labi prot gatavot arī pati.

Vīrs: ļoti prasīgs pret savu mīļoto, taču nekad nekomandē un neaizskar savu sievu, izturas kā pret līdzvērtīgu.

Leave a Comment