Šīm 5 zodiaka zīmēm 2020. gadā mīlestībā veiksies īpaši labi

1. Visveiksmīgākie mīlestībā būs Ūdensvīri

Jau vasaras  beigas atnesīs Ūdensvīram mīlestību, kā arī jaunas un aizraujošas emocijas. Brīvajiem Ūdensvīriem šis mirklis pilnīgi noteikti ir jāizmanto un jāuzsāk romāns, kas, visticamāk, pārvērtīsies par kaut ko vairāk nekā tikai kaisli. Ūdensvīriem, kuri jau ir atraduši savu otro pusīti, šis būs ļoti labvēlīgs laiks tam, lai ieviestu attiecībās jaunas vēsmas.

 

2. Arī Lauvām šis gads būs mīlestības pilns

Lauvas 2020. gada otrajā pusē sagaida ļoti daudz iespējas un kārdinājumi. Jums būs ļoti liels skaits pielūdzēju, kas pretendēs uz Jūsu sirdi. Izvēle var būt diezgan grūta, taču izvēlēties viennozīmīgi nāksies. Tuvāk ziemai mīlestības frontē viss nedaudz pierims, un iestāsies relatīvs miers.

Lauvām, pieņemot gala lēmumu, ir nepieciešams ielūkoties savā dvēselē, vadoties tikai pēc tā, ko saka Jūsu sirds. Ja tā ir mīlestība, tad Jums visiem spēkiem jāmēģina to noturēt. Ja tā ir tikai simpātija, tad labāk būtu no šī cilvēka šķirties, lai atbrīvotu vietu kādam patiešām svarīgam cilvēkam.

 

3. Auni spēs panākt to, ka viņos iemīlas no pirmā acu skatiena

Auniem pilnīgi noteikti netrūks uzmanības visu 2020. gada pēdējo sešu mēnešu garumā. Zvaigznes šīs zīmes pārstāvjus apveltīs ar vēl nebijuši šarmu, kuram pretoties būs gandrīz neiespējam. Aunam ne reizi vien būs jāsaskaras ar šaubām un kārdinājumiem, it īpaši rudens-ziemas periodā.

 

Lasi arī: 7 “Nā*es grēki”: ko nedrīkst darīt attiecībās

 

4.  Zivis 2020. gads atrodas “mīlestības” zīmē

Zivīm debesu spīdekļi piešķirs romantisku potenciālu, tā kā viss 2020. gada noslēgums viņiem paies “mīlestības” zīmē. Tās Zivis, kuri vēl nav atraduši savu otro pusīti, vasaras begās satiks savu īsto mīlestību, bet tie, kuriem jau ir attiecības, nostiprinās tās vēl vairāk.

 

 

COMMENTS

Leave a Comment