Sirdi plosošs stāsts par meiteni, kura izvēlējās mirt, lai kāds dzīvotu!

Dženija Leika ir pavisam parasta pusaudze. Viņai ir 17 gadu un viņa iepazīstas ar puisi, kurā viņa iemīlas.

Pēc kāda laika Dženija sāk mocīties ar spēcīgām galvassāpēm. Esot pie ārsta, atklājas, ka viņas smadzenēs ir aptuveni 2 centimetru liels audzējs. Šokējošā diagnoze: vēzis.

Tika sākta ķīmijterapija, lai Dženija varētu turpināt dzīvot. Draugi un ģimene viņu atbalstīja visos grūtajos brīžos, bet tad nāca vēl viena šokējoša ziņa, kas parasti būtu uztverta ar lielu prieku: viņa ir stāvoklī.

jenny2

Jaunā sieviete saprot, ka viņai ir jāizlemj starp dzīvību un nāvi, tikai vienīgais jautājums ir tāds- kurš dzīvos, bet kurš mirs. Pēc pārdomām, Dženija nolemj pārtraukt ķīmijterapiju, ļaujot iespēju dzīvot mazulim.

jenny3

Ģimene un draugi ar dalītām jūtām uztver šo ziņu, jo ir jāatvadās no sev ļoti mīļa cilvēka, lai dotu iespēju dzīvot pavisam jaunai dzīvībiņai, kas būs daļa no Dženijas. Pēc 9 mēnešiem piedzima veselīgs puisītis, Čads Maikls. Kad dzemdības beidzās, Dženija satvēra vecmātes roku un teica: “Es izpildīju savu pienākumu.”

jenny5

Pēc 6 dienām, kuras tika pavadītas Slim**cā, viņa ar Čadu uz rokām dodas mājās, lai pēc iespējas vairāk laika varētu pavadīt kopā. Viņa turēja savu mazo dēliņu rokās un veltīja viņam visu savu mīlestību, kas paliks ar viņu mūžam. Pēc 12 dienām Dženija nomira.

jenny6

Avots: trendingstylist.com

Leave a Comment