Šīs astoņas zīmes visvairāk ietekmēs Marsa atpakaļgaitas kustība

Lai gan retrograda Merkurs piesaista uzmanību visu laiku, tas, protams, nav vienīgā planēta, kas iet atpakaļ kustībā gada laikā – un visi šie retrogradi kaut kā ietekmē mūs.

Kad planēta nonāk atpakaļgaitas kustībā, tā sāk griezties tik ātri, ka tā izskatās tā, it kā tā rotē pretējā virzienā.

Lasi arī: Kādas sievietes izvēlas vīrieši: pēc zodiaka zīmes

Jūsu zodiaka zīme arī ietekmē to, kā jūs jutīsieties, kad kāda planēta dodas retrograde kustībā. Marss no 26. jūnija līdz 27. augustam būs reverss, tāpēc jūs noteikti vēlaties uzzināt, kā tas mainīs jūsu ikdienas dzīvi, it īpaši tāpēc, ka dažas zodiaka zīmes ietekmēs Marsa atpakaļgaitas kustība vairāk nekā citus!

Mars ir ļoti intensīva planēta, tā kontrolē vēlmi, darbību, dusmas un kaislību. Saskaņā ar astrologu teikto, retrograda Marss piedāvā “pārvērtēt mūsu pašreizējos projektus, mūsu pieeju, lai iegūtu to, ko mēs vēlamies, un mūsu vēlamo raksturu”. Tā vietā, lai tieši izteiktu mūsu vēlmes, mēs esam gatavi pašpārliecināt. ”

Astroloģiski runājot, Marss ir Auna valdnieks un Skorpiona līdzautors. Šī retrograda planēta parādīsies Ūdensvīra un Mežāža zīmē.

Lasi arī:Katrai zodiaka zīmei ir trīs nozīmīgas dzīves stundas

Auns

Marss ir Auna valdnieks, kas ļauj ugunīgajiem Auniem kļūt par Zodiaka iniciatoru. Tomēr Marsa apgrieztā kustībā Auns var justies iestrēdzis un nespēj attīstīties, kas var novest pie iekšējas vilšanās.

Vērsis

Vērsis sajutīs šīs atgriezeniskās sekas darbā. Marsa atpakaļgaitas kustība liks jums pārskatīt pašlaik iesāktos darba projektus. Pat ja jums ir izmainītas problēmas ar darbu, neuztraucieties. Ir pienācis laiks atkāpties, domāt ārpus rāmjiem un pārvērtēt, kā jūs varat sasniegt savus mērķus savā karjerā!

Vēzis

Tas būs vingrinājumu mācības, izmēģinājumu un kļūdu laiks. Reversais Marss Ūdensvīrā, ir viss par izpratni, par attiecību robežām. Kad Marss ieies Mežāzī, esiet gatavs pārbaudīt, kā jūs varat pielietot praksē gūto pieredzi.

Lauva

Lauvām var rasties problēmas ar emocijām konstruktīvā veidā, reversā Marsa laikā. Centieties nepaaugstināt spēku un nekontrolēt citus – turēt muti aizvērtu, un tad visas problēmas un konflikti tiks atrisināti.

Lasi arī:

Svari

Tas var būt sarežģīts periods. Svari tiek aicināti atpūsties, pavadīt vairāk laika dabā un praktizēt meditāciju.

Skorpions

Skorpions ir viena no divām zīmēm, kuru visvairāk ietekmēs retrograda Marss. Reversais Marss ļaus Skorpionam justies savainotam un izsmeltam, jo viņi nespēs izpildīt tos uzdevumus, kurus viņi uzņēmušies.

Mežāzis

Mežāžus visvairāk skars Marsa atpakaļgaitas kustība. Kad Marss atgriežas Mežāzī, šai zodiaka zīmei dažas dienās var būt nepieciešams atvaļinājums.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs jutīsies garīgi un fiziski iztukšots. Robežu noteikšana attiecībās ar apkārtējiem cilvēkiem būs jums ļoti noderīga!

Avots

Leave a Comment