2018. gada jūlijs būs vissliktākais mēnesis šīm 3 zodiaka zīmēm!

Ja pēkšņi sajutīsieties mazliet drūmi, paceliet galvu augstāk! Nav iemesla izmaiņām ietekmēt jūsu laimi. Varbūt šīs izmaiņas ir tikai viss, ko meklējusi jūsu dvēsele, un tās jums dos skaidrību, kas jums tik ļoti vajadzīga. Bieži vien jums ir jāslēdz viena nodaļa, pirms mēs sākam nākamo, kas būs vēl labāk! Atcerieties, ka jums ne no kā nav jābaidās!

Lasi arī: Katrai zodiaka zīmei ir trīs nozīmīgas dzīves stundas

Auns

Marss, jūsu valdošā planēta, bieži vien neiet atpakaļ kustībā. Faktiski tas notiek aptuveni reizi divos gados, bet, kad tas notiek, jūs esat iegremdēts intensīvas un nesavienojamas izaugsmes periodā. Nākamo divu mēnešu laikā jūs jutīsieties, ka šīs izmaiņas celtu kaut ko lielu no jūsu dvēseles un nomainītu to ar gaismu. Tomēr šajā periodā jūs arī varat justies nošķirties no savas sociālās aprindas vispār, un jo īpaši jūs varat būt sajūsmā par draudzīgo attiecību dinamiku.

11.jūlijā notiek arī pilnais mēness aptumsums, jums būs jāpieņem lēmums, kas uz mūžu mainīs jūsu dzīvi. Lai tas būtu risinājums, kas kalpos jūsu augstākajam “es”!

Skorpions

Jūsu ceturtā pamatvērtību māja ir izgudrota ar atpakaļgaitas Marsu. Tā parasti ir jūsu valdošā planēta. Ja jūs jūtaties neapmierināts, ka visu vasaras periodu ir aizēnojis planētas reversais stāvoklis, pārliecinieties, ka tas notiek tikai reizi divos gados. Atcerieties arī, ka ģimene ir mūžīgi. Jūsu attiecības mainās, bet tās nekad nezaudē savu iedzimto spēku.

Lasi arī: Tipiskās dzīves kļūdas Zodiaka zīmēm un veidi, kā tās novērst

Ūdensvīrs

Kad pilnmēness aptumsums tiek pievienots Ūdensvīram, jūs varat sagaidīt, ka jūsu personīgā metamorfoze būs intensīva, smaga un potenciāli grūta. Jūs ievērosiet, ka jūsu pagātne tiks atdalīta no jūsu nākotnes. Jūs ziedēsiet savā jaunajā versijā, un jums būs jādod upuri, lai sasniegtu diženumu. Jums var nākties atteikties no negatīvām iezīmēm, sliktiem ieradumiem, indīgām attiecībām utt. Jūs esat fiksēta zīme un esiet izturīgas pret izmaiņām pēc būtības.

Avots

Leave a Comment