Šis ir labākais laiks grūtniecībai saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi

Vēlme pēc bērna vienmēr nāk pēkšņi. Tu pamosties un saproti, ka esi gatava kļūt par māti. Tomēr ar vēlmi vien tālu netiksi. Ir daudzi citi tikpat svarīgi faktori. Vēlamais bērns ir jānodrošina ne tikai ar mīlestību, bet arī ar uzmanību un aprūpi.

Vēlamais bērns

Mūsdienās bērna piedzimšana pēc trīsdesmit ir norma. Dažreiz tas ir pat uz labu, jo jūs jau precīzi zināt, ko vēlaties no dzīves. Lielākajai daļai cilvēku šajā vecumā izdodas labi iedzīvoties un pat sasniegt dažus no saviem dzīves mērķiem. Ja pāris ir rūpīgi izsvēris visu un ir gatavs dzemdēt bērnus, viņiem rūpīgi jāpārdomā katra sīkākā detaļa.

Protams, pats galvenais, lai bērnam būtu sava mājvieta un vieta tajā. Lielu lomu spēlē arī nauda. Bet kā noteikt laiku ? Kuru ieņemšanas datumu izvēlēties? Ja šāds brīdis tev ir svarīgs, iesakām ieklausīties astroloģiskajos padomos dažādām zodiaka zīmēm. Iespējams, zvaigznes jums pateiks labāko laiku bērna piedzimšanai.

Veiksmīgākie datumi bērnu ieņemšanai pēc dažādām zodiaka zīmēm

Auns (21. marts – 20. aprīlis)

Rūpīgi pārdomāts plāns vienmēr būs uzticams pamats Auna dzīvē. Viss ir jāsakārto un jāpabeidz precīzi laikā. Šādām atbildīgām sievietēm vislabāk kļūt par māmiņām no 25. jūnija līdz 15. jūlijam, kā arī no 25. oktobra līdz 15. novembrim.

Vērsis (21.04.-21.05.)

Spītība, spītība un vēl spītība. Kāpēc to neizmantot labam? Piemēram, ieņemot bērnu noteiktā dienā. Un šī diena jāizvēlas laikā no 25. novembra līdz 15. decembrim vai no 25. marta līdz 15. aprīlim.

Lasi arī: Ir nosauktas Zvaigžņu zīmes, kurām jāgatavojas finansiālai veiksmei 2024. gadā: nauda plūdīs kā upe

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 16. līdz 22. oktobrim: Žurkām jādomā par savu imidžu, Zirgam jāapzinās kārdinājumi!

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi tik viegli un dabiski sazinās ar saviem mazuļiem. Patīkami skatīties! Veiksmīgākie ieņemšanas datumi ir: 25. augusts – 15. septembris un 25. aprīlis – 15. maijs.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Mātes aprūpes lēkmē Vēžiem ir jāatceras par sevi un savu labklājību. Galu galā arī nogurušai un pārgurušai mātei ir vajadzīga mīlestība un rūpes. Tikmēr varat atpūsties, izvēloties ieņemšanas datumu: 25. jūlijs – 15. augusts vai 25. marts – 15. aprīlis.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment