Šādus telpaugus var dāvināt saskaņā ar davanas saņēmēja zvaigžņu zīmi: lai nenoskaustu laimi

Nesen es biju ciemos pie draudzenes un atklāju, ka viņai ir jauns milzīgs skapis. Taču draudzene teica, ka pēdējā laikā viņai ir grūti savilkt galus kopā. Tas, kur viņa atrada līdzekļus mājas iegādei, lika man darīt to pašu. Izrādās, ka tas viss ir par nesen iegādāto augu.

Zvaigžņu zīmēm atbilst ne tikai akmeņi un koki, bet pat augi podos. Un Sonjas jaunais puķupods, kā izrādījās vēlāk, labvēlīgi ietekmē viņas finansiālo stāvokli, un pats galvenais, tas ir ideāli piemērots viņas zvaigžņu zīmei, jo viņa ir Mežāzis.

Ir arī vērts atzīmēt, ka istabas ziedi iegūst mūsu paradumus, un ar to palīdzību mēs varam iegūt īpašības, kas raksturīgas mūsu zvaigžņu zīmei.

Ziedi saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Esmu jums sagatavojusi istabas augu izlasi, kas būs piemērota jūsu vai saņēmeja dzimšanas datumam. Es nekad nebūtu domājis, ka man vajag karalisko begoniju!

Auns

Aunu pārvalda planēta Marss. Un tā kā šī ugunīgā planēta apvelta cilvēkus ar kareivīgumu, arī šīs zīmes augiem ir ērkšķi un augsts kāts.

Tātad, ja esat dzimis no 21. marta līdz 20. aprīlim, jums vajadzētu pievērst uzmanību karaliskajai begonijai un dzirkstošajai aechmea.

 

Istabā ir vērts ievietot arī Indijas vai Japānas acāliju.

Vērsis

Visus, kas dzimuši no 21. aprīļa līdz 21. maijam, pārvalda skaistā Venera. Pirmajai zemes zīmei ir piemēroti zemi augoši, spēcīgi un dekoratīvi ziedoši augi. Persiešu ciklamenas būs Vērša talismans, kas piesaistīs pārtikušu un bagātu dzīvi un fizisko veselību.

Un arī Uzumbara violeta.

Lasi arī: Ir nosauktas Zvaigžņu zīmes, kurām jāgatavojas finansiālai veiksmei 2024. gadā: nauda plūdīs kā upe

Lasi arī: Šis ir labākais laiks grūtniecībai saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi

 

Dvīņi

Šīs zvaigžņu zīmes augiem ir raksturīga sulīga lapotne un kāpšanas formas. No 22. maija līdz 21. jūnijam dzimušie šo dāvanu mantojuši no vienmēr veiksmīgā Merkūrija. Šai zīmei ir piemēroti nepretenciozi augi, kuriem nav nepieciešama rūpīga aprūpe.

Tillandsia, kurai pat nav vajadzīga augsne, ir ideāla.


Un hlorofīts palīdzēs uzlabot jūsu veselību un attīrīs jūsu mājas atmosfēru no negatīvās enerģijas.

Vēzis

Tie, kas dzimuši no 22. jūnija līdz 22. jūlijam, ir saistīti ar ūdens stihiju, un tos pārvalda Mēness. Šai zvaigžņu zīmei piemērotiem augiem nepieciešama maksimāla laistīšana.

Labs dāvanu variants Vēzim būtu Meisona begonija. Augs palīdzēs izvairīties no garastāvokļa svārstībām un normalizēs atmosfēru mājā.


Un hibrīda fuksija uzlabos garastāvokli un palīdzēs iegūt jaunas paziņas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment