Šis ir pats piemīlīgākais pundurezītis, ko būsi redzējis!

Eža saimniece Kerolīna pastāsta, ka ežiem ir mazi, asi zobi, kas parasti ir redzami tikai dzīvniekam ēdot un esot aizkaitinātam.

Kerolīna atzīstas, ka vienmēr cenšas iemūžināt Hafu brīžos, kad viņš rāda dīvainu ģīmīti, bieži vien tas izdodas, piekukuļojot mazo zīdītāju ar sliekām.

PAY-Huff-the-hedgehog (1)

“Pats par sevi viņš nesmaida, man vienkārši izdodas pielavīties un nofotografēt viņu šādos brīžos. Patiesībā Hafs ir īgņa un viņš kļūst bailīgs, ja viņu pārak ilgi turu ārpus būrīša,” Kerolīna piemetina.

Apskaties arī: Piemīlīgs jenots dzīvo ģimenes mājā un domā, ka ir suns!

“Visjaukākās bildes sanāk brīžos, kad eži žāvājas vai ēd, ja man izdodas iemūžināt šos brīžus, uzskatu, ka man ir paveicies.

PAY-Huff-the-hedgehog (2)

Hafs ir lielisks, laiku pa laikam viņš kopā ar mani skatās televīzijas pārraides vai dodas uz parku, viņam patīk iemigt uz kāda no maniem vecajiem krekliem un izmantot skrejriteni.”

Kerolīna interesantos attēlus ar ezīti, kura pilnais vārds ir Hodžs Hafingtons, publicē vietnē Instagram – par spīti tam, ka dažkārt viņš ir īgns, Hafs tomēr ir laimīgs mazs ezis.

PAY-Huff-the-hedgehog (3)

Ezis sākotnēji piederēja kādam citam saimniekam, kurš nespēja nodrošināt dzīvnieciņam vajadzīgo. Pēc tam, kad vienu gadu ezis tika barots tikai ar āboliem, īpašnieks to vēlējās atdot prom.

“Pirms pieņēmu Hafu veicu nopietnu izpēti par viņam nepieciešamo diētu un nodrošinājumu, viņš galu galā ir eksotisks dzīvnieks. Man vienmēr patikuši eži, bet nekad nebiju tādu redzējusi. Es aplūkoju sludinājumus, kuros ievietoti dzīvnieku un, ieraugot Hafa mīlīgi īgno seju, nespēju viņu nepaņemt.

PAY-Huff-the-hedgehog

Pirms pāris mēnešiem es izveidoju Hafam Instagram kontu, jo tobrīd cīnījos ar sezonālo depresiju un vēlējos darīt ko tādu, kas ne tikai man pašai liktu pasmaidīt, bet arī iepriecinātu citus interneta lietotājus,” Kerolīna atzīstas.

Vēl: Piemīlīgs kaķēns, kas vienmēr izskatās bēdīgs

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment