Šīs lietas ienīst katrs zvaigžņu zīmes pārstāvis

Lauva

Nav zināms, kāpēc, bet lielākā daļa Lauvu ienīst savus kaimiņus. Lauvas sievietes ienīst, ja kāds viņām pieskaras. Lauvas grauzīs kaklu ikvienam, kurš apšaubīs viņu pilnīgu piederību mīļotajam. Un nekad neesiet rupjš pret Lauvu, pretējā gadījumā jūs uzzināsit daudz interesanta par sevi.

Jaunava

Jaunavas ienīst netīrus apavus, netīru dzīvokli un netīrus matus. Viņiem arī nepatīk meli un viņi nevar izturēt nekādu izlikšanos. Šos cilvēkus sanikno stulbums un egoisms, kā arī viņu simbioze. Mēs iepriekš rakstījām par  savtīgām zvaigžņu zīmēm, tāpēc varat apskatīt to sarakstu. kurus Jaunavas a priori ienīst.

Svari

Svariem nav vajadzīga garlaicība. Viņi satrūkst, ja apkārt valda pelēka noturība. Rutīna Svariem ir briesmīgs ienaidnieks. Tomēr Svari necieš strīdus un ne tikai starp viņiem un kādu citu, bet arī šo parādību kopumā. Šiem cilvēkiem visnīstākā sajūta ir arī skopums. Lētas dāvanas ir iemesls apvainošanai, un tas nebūt nav saistīts ar naudu.

Skorpions

Ja kaut kas nenotiek tā, kā Skorpions vēlas, tad dzīve ir briesmīga, un visa tā vaininieks kļūst par naida objektu. Viņiem nav līdzvērtīgu atriebības mīlestībā, tāpēc viņi nicina visus, kas nezina, kā izbaudīt ienaidnieku nepatikšanas. Nez kāpēc Skorpioni bieži ienīst ārstus, un šo noslēpumu zvaigžņu eksperti vēl nav atklājuši.

Strēlnieks

Strēlnieki ienīst pārtikas preču līnijas vairāk nekā jebkura cita problēma pasaulē. Kas attiecas uz cilvēka īpašībām, tad viņus kaitina pārmērīga tīrība. Jūs saniknosit Strēlnieku gan ar stulbiem jautājumiem, gan izliktu oriģinalitāti, gan garlaicību.

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada septembrim: padomi kā katru dienu uzlabot savas finanses

Lasi arī: Matu griezumu un skaistumkopšanas Mēness kalendārs 2023. gada septembrim: uzpošam sevi, lai gūtu panākumus!

Mežāzis

Mežāži kļūst traki, ieraugot cilvēkus, kuri sūdzas, bet paši neko nedara. Viņus sanikno arī skatīšanās, kā kāds skūpstās sabiedriskās vietās. Viņi nesaprot slinkumu kā tādu, tāpēc nekad nesaki viņiem, ka nevēlies kaut ko darīt, lai nepieviltu viņus tajā pašā sekundē.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ienīst vardarbību, labvakara sveicienus, melodrāmas, mēmus dzīvniekus un to saimniekus un nodevību. Ja viņus piemeklēs rutīna, viņi ienīdīs to, kurš viņus noveda pie šādas dzīves. Viņi arī nedod aizdevumus.

Zivis

Nelaimīga mīlestība ir iemesls visnopietnākajam naidam no Zivju puses. Turklāt, ja Zivis ir tīras, tad netīrie trauki var likt viņām mainīt viedokli par jebkuru cilvēku no pozitīva uz negatīvu. Viņi ienīst matemātiku, fiziku un ķīmiju, un pat tad, ja kāds viņiem patīk vairāk nekā viņi.

Neskatoties uz to, ka mēs visi esam ļoti dažādi, kopīgu valodu var atrast ar jebkuru cilvēku. Lai to izdarītu, izlasiet mūsu rakstu par  zvaigžņu zīmju saderību ar mīlestību.

Leave a Comment