Šis nav parasts rotaļu lācītis – tevi šokēs tas, no kā viņš ir taisīts!

28

Šis, pēc skata parasts rotaļu lācītis ir taisīts no sievietes placentas.

Ideja par šāda veida lācīša izveidošanu pieder dizainerei Aleksam Grīnam. Patiesībā lācēns ir ticis uzšūts jau 2009. gadā, tomēr tikai tagad tas sāk iegūt popularitāti, jo Amerikā tika svinēta Nacionālā Rotaļu Lācīšu diena. 

Tomēr, kādēļ lai kāds veidotu lācīti no sievietes placentas?

Grīns pats to skaidro: “Mani ieinteresēja tas, ka medicīniski no placentas vienkārši atbrīvojas, tā tiek izniekota – tādēļ es sāku interesēties, kādēļ tā tiek mesta ārā un kā lai panāk to, lai tas nenotiktu. Nācās celt gaisā debates par placentām un to, ko mēs ar tām darām. Protams, ļoti daudz cilvēku uzskata, ka tas ir dīvaini, tomēr diezgan daudz sieviešu ir izrādījušas interesi par šāda lācīša izveidi.”

“Tas vienkārši izskatās pēc lācīša, kas veidots no brūnas ādas.”

Ar placentu vispār tiek darītas dīvainas lietas – noteikti esi dzirdējis gadījumus, kad tā tiek apēsta. To, piemēram, izdarīja šis vīrietis, apēdot savas sievas placentu:

Tomēr Grīns ir spēris soli tālāk sarunās par placentu. Lai uztaisītu lācēnu, viņš placentu apstrādāja ar sāli, lai nogalinātu visas kaitīgās baktērijas un tad mīkstināja to ar tanīnu un olu mikstūru. Pēc tam viņš sagrieza un sašuva kopā placentas gabalus, un aizpildīja rotaļlietu ar brūnajiem rīsiem. 

Grīns saka, ka lācēns ir daudz smagāks, nekā to varētu iedomāties, apskatot tikai attēlu.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment