Šis puisis ar ģimeni dzīvo šķūnī. Bet, kad viņš atvēra durvis, elpa aizrāvās!

Kūts iekšpusē tika veikts kapitālremonts. Bijušās kūts telpas tika sadalītas istabās, kuras mēbelētas saskaņā ar jaunākajiem modes dizainiem.

6dT9TtF9tgw

Aplūkojot šīs villas interjeru, ir ļoti grūti noticēt, ka sākotnēji tā bija parasta saimniecības ēka.

Ēkas ārējo fasādi nolēma neaiztikt, jo akmens sienas izskatās ļoti iespaidīgi un izraisa asociācijas ar veclaicīgu viduslaiku pili.

big-leaf-deb-groesbeck

Karlosa Alonso galvenais gandarījums ir ūdens sistēmas iebūve, jo sākotnēji kūts ar ūdens apgādi netika aprīkota, un ūdeni ieguva no tuvākās upītes. Šobrīd, pateicoties mūsdienās pieejamajiem filtriem, ūdeni drīkst dzert pat no krāna.

yBS3jAw1wc4

Ūdens no šīs blakus esošās upītes pašlaik veido baseiniņu pie mājas. Zinot Spānijas karstos laikapstākļus, tas kalpo kā glābiņš karstajās vasaras dienās.

4

Grūti noticēt, ka parasts šķūnis var kļūt par tik skaistu un modernu dzīvesvietu! Ja arī Jūs iedvesmoja Alonso ģimenes ideja, tad pastāstiet par to saviem draugiem!

bk5njOrpiGs

Lasi arī: Pirms un pēc: dizainere īsteno iespaidīgas teju 50 gadus vecas lodžijas pārvērtības

Avots: ofigenno.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ēriks</cite>

    Lv arī Šķēdes pusē kaut kas līdzīgs sastopams, var internetā sameklēt Meža māja.

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    Kad reiz beigsies šī melošana ,lasītāju mānīšana ?!
    vispirms :….,viņi ieraudzīja pamestu KLĒTI ! ( vai žurnālisti maz zin , ,,klēts” nozīmi un kādu uzdevumu tā veic laukos ?) Ja pāršķirstot nākamo lapu ,tiek
    minēts ,,ŠĶŪNIS ” Bet ,ak un vai ! Izrādās ,ka,,KŪTS”
    ir pārveidota pēc jaunākajiem dizaineru sasniegumiem ! Faktiski ir jāmēģina domās iztēloties .NESAKRITĪBAS ar kādām mūs cenšas iebarot !

Leave a Comment