Šīs rakstura iezīmes padara cilvēku iekšēji neglītu – atbrīvojies no tām nekavējoties! īpaši #4

screen-shot-2014-02-22-at-3-08-55-pm-1024x731

1.Egocentrisms

Nevienam nav patīkami komunicēt ar cilvēku, kam neinteresē nekas cits kā tikai viņš pats. Tāpat arī ar viedokli – šiem cilvēkiem šķiet, ka jebkurš viedoklis, kas atšķiras no viņu pašu viedokļa ir mazsvarīgs.

2.Ārišķība

Mūsdienās cilvēki liek lielu uzsvaru uz ārišķībām – luksusa mantām un izšķērdīgu dzīvesveidu, bet tam nevajadzētu pārņemt visu viņa dzīvi. Mūsu platuma grādos iekšējā bagātība tomēr tiek augstu vērtēta un, ja cilvēks koncentrējas tikai uz ārišķībām, tad viņš tiek uzskatīts par seklu cilvēku.

3.Sāncensība

Veselīga sāncensība profesionālajā jomā ir pilnīgi pieņemama, bet tas neattiecas uz draudzību – tur sāncensībai nebūtu jāpastāv! Ja tava draudzene sakrāja naudu kādai sen kārotai precei, tad priecājies kopā ar viņu par pirkumu nevis norādi uz preces nepilnībām un nesalīdzini ar savu daudz kvalitatīvāko un jaunāko preci.

4.Greizsirdība

Tavi draugi nav tavs īpašums. Ja jūsu kompānijā parādās jauns cilvēks, tad necenties to nomelnot saviem draugiem vai runāt sliktas lietas draugiem aiz muguras šim cilvēkam, ar domu, ka viņš novērsīsies no kompānijas – tādā veidā tu panāksi pilnīgi pretēju efektu!

5.Komandēšana

Kompānijā jūs visi esat vienlīdzīgi. Tas, ka tev bieži piekāpjās, ja tu vēlies kopīgi kaut kur doties vai piedalīties kādās aktivitātēs, tas nenozīmē, ka visam būs būt pēc tavas stabules vienmēr!

6.Negodīgums

Esi pilnībā godīga pret saviem draugiem. Arī tad, ja tu zini, ka patiesība kādreiz nav pati skaistākā, bet, ja vienreiz tevi pieķers melos, tad atgūt uzticību būs ļoti grūti… ja tev vēl būs konkrētā drauga. Tāpat arī, “nestāsti pekstiņus” par sevi – fantazētājus jebkuram cilvēkam ir grūti “pārvārīt”.

7.Rupjība

Tas, ka esat tuvi draugi nenozīmē, ka tu vari dot viņiem rupjas iesaukas. Tāpat arī nekad nestāsti apkaunojošus gadījumus par saviem draugiem publiski, pat tad, ja tev tas šķiet smieklīgi – tas var radīt aizvainojumu!

8.Atkarība

“Nekaries kaklā” saviem draugiem. Katram no mums ir vajadzīgs laiku pavadīt ar otru pusīti, ģimeni, citiem draugiem un kolēģiem un neapvainojies, ja tev dažreiz atsaka satikšanos.

Tāpat, neesi no tiem cilvēkiem, kas par draugiem atceras tikai tad, kad tev kaut ko vajag vai pazūdi no redzesloka, kad kādam no draugiem vajadzīga tava palīdzība.

9.Negatīvisms

Ja ir noticis, kas negatīvs dzīvē, tad vari un vajag izrunāties ar kādu, bet “negāz” virsū savu ikdienas negatīvismu draugiem. Varbūt tu jutīsi atvieglojumu, bet tu būsi visu to smagumu novēlusi uz draugiem. Nevienam nepatīk rūgumpodi!

Lasi vēl: 15 īstas dāmas īpašības. Ņem vērā, ja gribi tāda būt! #4 ir zelta vērta!

Avots: lifehack.org

Leave a Comment