Šīs sievietes atklāj neticami ilga mūža noslēpumus – ir, no kā pamācīties!

Flosija Dikija, 110 gadi

Flosijai Dikijai no Vašingtonas nav laika muļķībām. Uz jautājumu par to, kāds ir viņas ilgā mūža noslēpums, viņa atbild tieši un konkrēti, un ar perfekti nemainīgu sejas izteiksmi: “Es nezinu, es necīnos pretī. Es dzīvoju.” Viņas mīļākā nodarbe ir gulēšana, un tas tikai pierāda, ka viņa ir tāda pati kā mēs visi.

Agnese Fentona, 110 gadi

Šī kundze dzīvo Ņūdžersijā, un viņai nav bērnu. Viņas ilgā mūža noslēpums ir trīs Miller High Life alus bundžas dienā un viena Johnnie Walker viskija glāze.Tomēr jāpiebilst, ka tagad viņa dzer nedaudz mazāk, jo ir samazinājusies apetīte. Miller High Life ir izsmalcināts alus, kas acīmredzot ir arī nemirstības eliksīrs.

Emma Morano, 115 gadi

115 gadus vecā itāliete katru dienu ēd jēlas olas un viņas dzīvē nav vīriešu. Nopietni. Vecākā sieviete Eiropā ir ēdusi jēlas olas jau kopš pusaudzes vecuma, jo ārsts to ieteica kā līdzekli pret anēmiju. Agrāk viņa apēda trīs olas dienā, bet tagad ir samazinājusi to skaitu līdz divām. Pēc neveiksmīgas laulības, kas tika šķirta 1938. gadā, Morano kundze atzīst, ka pielūdzēju ir bijis diezgan, bet viņa nekad nav vēlējusies precēties vēlreiz. Viņa nevēlējās tikt kontrolēta.

Džesija Galana, 109 gadi

Džesija Galana ir vecākā sieviete Skotijā, un viņas padoms ilgākam mūžam ir pārsteidzoši līdzīgs Morano kundzes teiktajam: turēšanās tālāk no vīriešiem un gadiem ilgi ēst vienu un to pašu: “Mans noslēpums ilgam mūžam ir turēšanās pa gabalu no vīriešiem. Viņi tikai rada problēmas, un tas nav pielikto pūļu vērts. Es centos pietiekoši daudz sportot un katru rītu izēst siltas putras bļodu, un es nekad neesmu bijusi precēta.”

Elizabete Sulivana, 104 gadi

Elizabete Silivana no Teksasas ir salīdzinoši jauna, kas varētu izskaidrot viņas aso reakciju, stāstot par ar trim atspirdzinošā dzēriena Dr. Pepper pudelēm dienā. “Visi ārsti, pie kuriem aizeju, saka, ka tas mani nogalinās, bet viņi nomirst un es nē. Tātad kaut kas te nav pareizi.”

Misao Okava, 116 gadi

Okavas kundze savulaik bija vecākais cilvēks pasaulē, tāpēc viņai arī ir jābūt šajā sarakstā. Kāds bija viņas noslēpums? Suši, atpūta, un astoņas stundas miega.

Ģertrūde Vīvera, 116 gadi

Arī Vīveras kundze vairs nav starp mums, bet viņa nodzīvoja līdz 116 gadu vecumam. Viņa uzskatīja, ka savstarpējā saskarsme ar citiem nosaka to, cik jauns tu jūties. Visa pamatā ir labestība. “Izturies pret citiem ar cieņu un tik labi, kā tu pats gribētu, lai izturas pret tevi.”

Suzanna Mašeta Džounsa, 115 gadi

Kāds ir 115 gadus ilga mūža noslēpums? Bekons un dzīve bez bērniem. Džounsas kundze pastāstīja, ka katru rītu ēd bekonu, un viņai nav bērnu, taču viņa sakrāja naudu, lai varētu apmaksāt māsas un brāļa bērnu studijas.

Avots: marieclaire.com

Leave a Comment