Šīs vīrietis atbrauca mājās no Slim**cas, bet viņam mājas vairs nebija – kā tas iespējams?

Pagājušā gada decembrī Filips Viljamss devās uz Floridu, lai “aizbēgtu” no ziemas un varētu veikt operāciju, taču pa to laiku viņa māja Longailendā tika nojaukta.

69 gadus vecais vīrietis sākumā domājis, ka  atrodas uz nepareizās ielas. Viņš stāsta: “Viss, kas man ir vai bija, ir prom. Kurš gan var iedomāties, ka aizbrauks prom, uztaisīs operāciju, atgriezīsies atpakaļ un atklās, ka nekā vairs nav.”

“Esmu pārskaities. Nevar būt, ka viņi drīkstēja tā darīt. To varēja novērst. Tas ir ļoti netaisni pret mani.”

Kopš Viljamsa kungs aizbrauca uz Floridu, viņa kaimiņi sūdzējušies vietējām varas iestādēm, ka māja ir sliktā stāvoklī un netiek pietiekoši labi uzturēta.

Māja tika nojaukta, lai atbrīvotos no tā saucamajām “zombiju mājām” jeb graustiem, kas bojā apkārtējo ainavu.

Pirms rīkojuma par mājas nojaukšanu atbildīgās amatpersonas vīrietim nosūtīja vairākas vēstules, taču viņš apgalvo, ka tās nav saņēmis.

Mājas īpašnieks ir noalgojis advokātu.

Philip-Williams-home

Viņa pārstāvis Bredlijs Sīgels stāsta: “Viņi aizgāja par tālu. Māju nevajadzēja nojaukt, tas bija pārāk ātri. Viņš maksāja hipotekāro kredītu, un māja netika konfiscēta. Tas nebija grausts.”

Hempstedas pilsētas pārstāve Sūzena Trenkle-Pokalskija skaidro, ka Hempstedas pilsēta rīkojusies atbilstoši likumā noteiktajai kārtībai, ņemot vērā, ka īpašnieks tika informēts par notiekošo.

Pēc viņas teiktā, ēka radījusi draudus apkārtējai videi un tāpēc tika nojaukta.

Viljamsa kungs stāsta, ka mājā atradušās viņa iepriekšējās sievas greznumlietas, viņa personīgās mantas, kā arī koki, kurus viņa vecāki iestādīja 20. gs. 40. gados.

Pēc nojaukšanas pilnīgi viss tika aizvākts.

Avots: www.mirror.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Realmaven</cite>

    tas ir kaarteejais apstiprinaajums tam ko jau entaas reizes cilvekiem meginu iestastiit, tas ka kaadam pieder kaads nekustamais ipashums tas nenoziimee ka tas personai pieder uz visiem 100%, cilvekam nepieder pilniigi nekas, Tavu maju valsts var atnemt tev jebkura briidii, neskatoties uz to vai tu to esi panemis krediitaa pirms kriizes un jaamaksa par to veel teiksim 100 tukstoshi bankaa… tev iespiedis kepaa 20 tukstoshus tip kadastrs un ej bekot un tiec galaa kaa gribi… mes visi bez iznemuma esam sisteemas vergi, brivibas nav nevienam no mums, taalaak buus veel trakaak

Leave a Comment