Šīs vīrietis izglāba savas meitas dzīvību, bet par to bija spiests sēdēt cietumā

Ādams Keslers ir Rumeras Rozes Majenas tēvs, kurš meitenīti neizsakāmi mīl. Tomēr diemžēl bērnam tika atklāts vēzis. Kā jau ikvienam tēvam tas varētu būt, viņam bija ļoti sāpīgi apzināties, ka viņa meitiņa var nomirt daudz par ātru. Tieši tādēļ Ādams sāka meklēt veidus, kā palīdzēt Rumerai izveseļoties.

Kad viņš bija sācis savas pētījuma gaitas, viņš atklāja, ko ļoti daudz pētījumu iesaka lietot kaņepju eļļu – viņam nekas cits neatlika kā mēģināt ārstēt meitu ar šo paņēmienu.

Soon, the father treated his daughter with cannabis oil.

Protams, šī izvēle bija ļoti strīdīgs jautājums, jo marihuānas legalizācija vienmēr ir izraisījusi ļoti sakarsušas debates. Tomēr ir zināms, ka kaņepju eļļa, no kā tiek ražota marihuāna, atbrīvo vēža slimniekus no sāpēm.

Cannabis has been known to successfully alleviate the pain of cancer patients.

Tomēr šī substance, lai arī skaitās kaņepju eļļa, tik un tā ir kas ļoti līdzīgs marihuānai, kas vēl joprojām nav legāla dažādās valstīs visā pasaulē. 

Adam Koessler was glad that his daughter's condition was improving.

Tomēr, par spīti tam, Ādams izmantoja šo nelegālo metodi, un viņam bija ļoti liels prieks, ka meitas Vese***a sāka uzlaboties.

Rumera atkal sāka pieņemties svarā un atsāka normāli ēst. Tēvs bija ļoti pateicīgs kaņepju eļļai, tomēr viņš tika arestēts, jo Austrālijā marihuāna joprojām ir aizliegta. Viņš zināja riskus, ar kādiem nāksies saskarties, ja viņš izvēlēsies lietot kaņepju eļļu, tomēr viņam nebija citas izvēles. 

Viss it kā ritēja labi, bet apcietinājums iepauzēja ģimenes mērķi izglābt savu meitiņu no postošās Sli**bas. 

Tomēr daudz cilvēku sāka protestēt par to, kas notika ar Ādamu – lai arī kāds ir likums, viss, ko viņš vēlējās darīt, bija glābt meitas dzīvību. Tika izveidota petīcija par šo gadījumu, ko beigu beigās parakstīja 14 000 cilvēku, kamdēļ Ādams arī tika izlaists no cietuma.

Bet vēl joprojām viņam nebija atļauts atrasties savas meitas tuvumā, tomēr viņš pārkāpa šos noteikumus un devās apciemot meitu uz Slim**cu. 

Adam Koessler decided to violate his bail's conditions to see his daughter.

Viņš aizbrauca uz Slim**cu, jo vienkārši vēlējās pabūt ar savu meitu – lai arī Slim**cā ieradās Pol***ja, viņi izvēlējās vīrieti nearestēt, jo tas ir bijis ļoti sirdi plosošs mirklis starp meitu un viņas tēvu. 

Avots: wittyfeed.com

Leave a Comment