Šīs zodiaka zīmes dusmās reaģē vistrakāk…

man-couple-people-woman-1024x683

Ko dusmās darīs katras zodiaka zīmes pārstāvis!

Vienus var aizvainot pa visam vienkārši, neapzināti, jo viņi visu uztver pārāk nopietni, bet citi savukārt ir kā neuzveicamas klintis, kuras drīzāk pieveiks tevi nekā tu viņu. Kā ir ar tevi?

AUNS

Nav skaidrs, ko jūs tādu izdarījāt, ka sadusmojāt šo mīļo radībiņu, bet, ja tā noticis, jums uzreiz arī tiks piedots. Auni atšķiras ar diez gan augstas pakāpes dusmu slieksni (izņemot tos, kuri iemācījušies labi valdīt pār savām emocijām), bet viņi arī ātri nomierinās. Viņi nav ļauni un pēc notikušā var pat jūs pažēlot, uz Slim**cu atnest ziedus un apelsīnus. Vai vienkārši – ziedus, bet jau uz kapiem.

VĒRSIS

Uh, vēršus labāk nekaitināt! Nē, sākumā jau uz jums savu ragu nepacels. Sākumā viņi vienkārši apvainosies uz Jums. Tad sekos vairāku monologu nolasīšana par tēmu “kā nav labi – jūs apbēdinājāt mazo un nepārprotami nevainīgo Vērsi”. Bet jums atliek vienkārši sēdēt un klausīties šo pļāpāšanu, jo tas tiek darīts tieši jums, lai jūs ko iemācītos. Un tā vērsis rāsies vēl ilgi.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kuras dzīvi uztver ne pārāk nopietni – vai tu esi starp tām?

Un nesatraucieties, viņš arī visas jūsu izdarības vēl ilgi atcerēsies, un jau atkal – tūkstoš reižu stāstīs, cik slikti uzvedaties. Bet pēc tam… Aj, kā uzbruks ar saviem ragiem un nagiem! Tad slēpties nudien būs bezcerīgi. Jūs vienkārši iznīcinās! Vērsis vispār ir iespaidīgs ar savu pacietību, bet arī tā nav bezgalīga!

 

Šķirsti tālāk, lai lasītu pārējo zīmju aprakstu

Leave a Comment