Šīs zodiaka zīmes dusmās reaģē vistrakāk…

DVĪŅI

Sastrīdēties ar viņiem var pat pilnīgi negaidīti. Un tas notiek negaidīti arī viņiem. Vienkārši viņi paši nezina, kad Doktors Džekils pārvērtīsies par misteru Haidu, kuram itin nekas uz šīs pasaules nepatīk. Bet strīdi ar Dvīņiem atšķiras ar to ātro attīstību un maz ticamu uzbrukumu. Visticamāk, jūs vienkārši sabradās ar netīriem vārdiem, bet pēc tam vienkārši aizmirsīs.

VĒZIS

Vēži ir diez gan jūtīgi, un viņi var viegli apvainoties, jo tomēr pārāk asi uztver apkārtējo pasauli. Aizvainotais Vēzis ir veikls, atriebīgs, bet tik un tā sentimentāls. Viņš pat jums var piedot. Bet lūgt piedošanu vajag tiešām no sirds, patiesi, neaizmirstot pierādīt, ka jūs mīlat.. Tiesa, ja Vēzis nolēmis atriebties, tad to nu nenovēlēsiet nevienam.. Izsmalcinātā un nenovīdīgā atriebība jūs panāks!

LAUVA

Ja Lauva uz jums ir apvainojusies, tātad jūs, visticamāk, viņu neuzslavējāt un nenovērtējāt kā nākas. Lauvai patīk saņemt visas auditorijas uzmanību. Un viņi pat apvainojas ar šovu. Viņi var jūs ignorēt tā, it kā jūs nebūtu cienīgi viņa uzmanības, bet var arī ierēkties kā lauvām pienākas, sarīkojot varmācīgas, diez gan nopietnas nepatikšanas. Neaizmirstiet, ka šīs radības var izrādīties diez gan ietekmīgas. Labāk viņus uzslavējiet! Un viņus arī tiešam ir par ko uzslavēt, un viņi patiesi uzplaukst no labiem vārdiem. Un var jau būt, ka viss beigu beigās būs labi. Iespējams, jums pat piedos un paņems Lauvas aizsardzībā!

JAUNAVA

Jūs apvainojāt Jaunavu? Rakstiet testamentu! Jaunavu ir patiešām grūti tā pa īstam aizskart, bet ja nu kādam tas izdevies.. Būtībā Jaunavas nav ļaunas, pat ne atriebīgas. Viņas var pat uzreiz aizmirst, kādēļ vispār apvainojās. Bet parasti viņas visus pāri darītājus ieraksta dažādos melnajos sarakstos, tādēļ atriebsies jums tik un tā. Atriebība būs izsmalcināta un cietsirdīga, un diezin vai varēsiet pierādīt, ka tieši Jaunava bija tā, kas tā pacentās. Tur nebūs nekā personiska, bet atriebība, kā jau jebkas ko Jaunava dara, būs maksimāli kvalitatīva.

SVARI

Svari neatriebjas, viņi to pat lāgā neprot darīt. Bet apvainojas gan viņi kā bērni, un mīl veidot skandālus. Vēl viņi var ilgi krist pāri darītājam uz nerviem. Visos veidos parādīs, cik pāri darītājs ir slikts. Starpcitu, svari var arī visu sabiedrību informēt par šiem “sliktajiem cilvēkiem”. Baumas – Svaru pati baisākā atriebība. Pie Svariem vajag atnākt un lūgt piedošanu. Un jums uzreiz arī tiks piedots, tādēļ ka viņi paši necieš būt strīdā ar kādu – no tā viņu iekšējā pasaule zaudē harmoniju.

SKORPIONS

Jūs pat nepaspēsiet uzrakstīt testamentu. Izsakiet līdzjūtību saviem radiniekiem. Jums ne tikai nepiedos, bet jums tik azartiski un kaislīgi atriebsies, ka vēlēsieties kaut vispār nebūtu dzimis. Skorpioni ir diez gan atriebīgi un arī aizvainot viņus ir diez gan viegli, jo viņi ir ļoti jūtīgi. Starp citu, Skorpioni var bieži mēģināt atriebties fiziski. Pat ja paši kautiņā nepiedalīsies, pasūtīt Slep**vas nebūs problēma. Viņi var piedot tikai pašam tuvākajam cilvēkam, bet nu viņam jau tiks piedots absolūti jebkurš noziegums..

STRĒLNIEKS

Apvainot Strēlniekus ir grūti, un viņi nav atriebīgi. Viņi ir miermīlīgi, bet vienmēr darbojas ar vērienu, kā nekā raksturīgā zīme ir Uguns. Un, ja nu viņš uz jums apvainojies, gaidiet signālu! Strēlnieki drīzāk atriebsies mentāli. Viņi jūs tik ļoti nomocīs, ka vienkārši gribēsiet paši aiziet un pakārties. Bet jāsaka, ka varat arī nopelnīt piedošanu. Vienkārši dariet to, ko viņi no jums sagaida. Vai tēlojiet labo slotu- viņi žēlo nožēlojamos.

MEŽĀZIS

Mežāzi var aizvainot, bet grūti. Visticamāk, nepatika rodas kritizējot mežāža darbu vai pat tādēļ, ka jūs pamanījāties patraucēt viņa darbiem. Jebkādu iejaukšanos Mežāzis likvidēs lietišķi un pamatīgi. Bet ja jūs Mežāzi apvainojāt, vienkārši izsakot kritiku, mēģiniet viņam motivēti pastāstīt, ka kritizējāt, jo vēlējāties palīdzēt smagajā darbā un esat gatavs palīdzēt arī turpmāk, lai viņš, mīļais, sasniegtu pilnību. Viņi novērtēs jūsu darbu un pateiksies – agrāk vai vēlāk, tā vai citādi.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīru var aizvainot tad, ja nepieņem viņa idejas. Aizvainotais Ūdensvīrs jūs vienkārši pametīs, pat netaisīs skandālu. Viņš uzreiz jūs sāks uzskatīt par pilnīgi tukšu vietu, apšaubīs jūsu prāta spējas, pārvērtēs radušos situāciju, ņemot vērā faktorus, un vienkārši aizies uz vietu, kur ir cilvēki, kas saprot viņa ģeniālās idejas. Atrodiet Ūdensvīru un atvainojaties! Idejas šīm radībiņām var būt dīvainas, bet bieži vien ir efektīvas un izdevīgas.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kuras dzīvi uztver ne pārāk nopietni – vai tu esi starp tām?

ZIVIS

Jūs apvainojāt Zivis? Paskatieties uz viņiem! Redziet, kā viņi, nabadziņi, cieš? Un tas viss ir jūsu dēļ! Jums vēl aizvien nav kauna? Jūs esat monstrs, mans draugs! Zivis ir ļoti vienkārši aizvainot, bet viņas ir tik labsirdīgas, ka, visticamāk, jums piedos. Pietam viņi saprot, ka no dusmām rodas grumbas, bet pāragru novecošanos viņi nudien sev nenovēl. Un, piedodot jums, viņi jūs padara par nelieti, bet sevi – par eņģeli. Un viņiem sirds dziļumos šī ideja patīk. Starp citu, stipri aizskartās zivtiņas var atriebties ar patiešām briesmīgām tenkām, kam nu var būt apdullinošs un iznīcinošs spēks!

Avots:

dieviete

Leave a Comment