Šīs zvaigznes ir «uzspļāvušas» slaidajai līnijai – grūti noticēt

Uzmācīgā ideja būt slaidai un skaistai var padarīt trakas daudzas sievietes, kuras ir kā vai apmātas ar perfektu ārējo izskatu. 

Bet ir tāda dāmu kategorija, kuras samērā ērti jūtas nepavisam ne trauslā ķermenī, un viņas absolūti nesatrauc ne svars, ne kādas liekas krociņas vidukļa rajonā, ne platāki gurni.

Starpcitu piemērus atrast var arī starp slavenībām, kuras šķietami vienmēr rūpējas par ārējo izskatu.

Keita Hadsone

1494790837_1

Aktrise Keita Hadsone, kas pēc pirmās grūtniecības nometa 35 kilogramus svara, turēja sevi rokās otrās laikā, bet nu pavisam pametusi sevi novārtā un, šķiet, aizmirsusi, cik grūti atgūt smalkas ķermeņa formas. Starp citu, nav teikts, ka kādam vīrietim aktrise tieši šādā
veidolā nepatīk pat labāk!

Dženifera Anistone

1494790827_2

Dženifera Anistone arī pārsteidz ar gadiem ilgi fantastiskā formā uzturētās figūras zaudēšanu.
Visi sākumā nodomāja, ka aktrise, iespējams, ir stāvoklī, bet viņa sparīgi noliedz šo informāciju. Pavisam nesen viņa atkal parādījās sabiedrībā visai atklātā un ķermeņa formas uzsverošā tērpā.

Džūlija Robertsa

1494790861_3

Lasi vēl: Slavenības parāda sevi bez kosmētikas – dažas reizes nobijos!

Džūlija Robertsa, kura šāda tipa sieviešu cienītājiem gan joprojām varētu patikt, tomēr padevusies stresam un atteikusies no stingrā diētu rāmja: pēc šķiršanās no vīra viņa ne tikai neseko ēšanas režīmam, bet vairs nenodarbojas arī ar sportu. Rezultāts = plus 20 kilogrami.

Dženeta Džeksone

1494790860_4

Dženetai Džeksonei ir visnotaļ cienījams iemesls pieņemties svarā – 50 gadus vecā zvaigzne nesen kļuvusi par mammu pirmo reizi. Grūtniecības laikā zvaigzne pieņēmusies svarā par 43 kilogramiem un vēl pirms nieka pāris mēnešiem svēra jau vairāk nekā 100 kilogramus!

Rianna

1494790875_5

Riannai vienmēr bijušas samērā kuplas un sievišķīgas formas, bet tagad viņa sāk pat izplūst, ko pamanījuši arī fani.
Bet viņu tas nemulsina, un zvaigzne turpina ģērbties tāpat kā agrāk.

Adele

1494790893_6

Savukārt dziedātāja Adele ģērbjas, kā mēdz teikt, figūrai atbilstoši: viņas aģērbi sākuši atgādināt krievu popmūzikas primadonnas Pugačovas iecienītos “balahonus”.

Burtiski pēdējos divos gados zvaigzne tievēja, atkal resnēja un vispār priecājās par dzīvi. Izskatās, arī viņam diētas ir apriebušās!

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment