Kāpēc tev nevajadzētu veidot romantiskas attiecības ar Auniem, Zivīm un Mežāžiem?

Katrai Zodiaka zīmei ir savi plusi un mīnusiņi – šoreiz apskatīsim trīs Zodiaka zīmes, kuras attiecībās ne vienmēr izpelnas to labāko slavu.

Protams, tas nenozīmē, ka, ja tava drauga horoskopa zīme ir viena no šīm, tev steidzami jākrāmē mantas un jābēg prom – tikai mieru, šeit ir apkopotas tikai virspusējas lietas, kas ne vienmēr atbilst visiem zīmju pārstāvjiem.

Kāpēc tev nevajadzētu satikties ar Aunu?

Auni ir diezgan nepacietīgi cilvēki, kuriem visu gribas darīt pa savam – vienvārdsakot, viņi ir egoisti, kas attiecībās noteikti nav pārāk pozitīvs pavērsiens. Auns domās par sevi, un partnerim tas ir jāsaprot – ar Aunu var būt kopā tikai tāds cilvēks, kurš pats ir spēcīga personība un kurš neprasīs no viņa pārāk daudz uzmanības. Tomēr jāatceras, ka tev Auns ir jānostāda pirmajā vietā – tāds nu ir viņa untums.

Tāpat Auns ir ļoti impulsīvs, kas bieži noved pie tā, ka viņš maina plānus, neierodas norunātajā vietā un laikā, ir paviršs – ja tu esi punktuāls un vienmēr vadies pēc grafika, Auns nebūs labākais dzīves kompanjons.

Visā visumā tie ir tikai daži mīnusi, kas ir mazliet jānoslīpē, lai ar Aunu varētu izveidot attiecības. Ja viņš būs saticis īsto un vienīgo, Auns patiesībā var būt īsts princis, kurš būs gatavs darīt visu attiecību labā!

Kāpēc tev nevajadzētu satikties ar Zivīm?

Nu, kurš gan to nezina – Zivis pašas dzīvo savā iedomu pasaulītē, kur visu ir uztaisījušas tā, kā pašām patīk – citu veidotie noteikumi un principi nav nekas vairāk par viedokli, kas nav jāņem vērā. Tu vari runāt, ieteikt, oponēt, bet Zivis tik un tā paliks pie sava. Šī iedomu pasaulīte nošķir Zivis no realitātes, tādēļ dažkārt varētu šķist, ka viņas “lido pa gaisu” un “neko nesaprot”.

Lasi vēl: Lai arī cik skumji tas nebūtu, šo Zodiaka zīmju pārstāvju dzīve ir visīsākā

Zivis ir diezgan manipulatīvas, gatavas izmantot šo īpašību, lai tiktu pie tā, ko viņas vēlas, un viņas parasti vēlas tikai un vienīgi to labāko. Dažkārt principi ir uzstādīti tik augstu, ka tos nav iespējams kādam sasniegt. Beigu beigās Zivis paliek vienas un nelaimīgas, jo atsakās pieņemt cilvēku vājās puses un mīnusus, domājot, ka pasaulē ir kāds perfekts cilvēks, kurš būs domāts tieši viņām.

Vēl Zivis ir diezgan greizsirdīgas – vienmēr dzīvo pēc principa “kas ir mans, tas ir mans”, kaut gan pašas nereti ir gatavas uz sānsoli.

Kāpēc tev nevajadzētu tikties ar Mežāzi?

Mežāzis ir ļoti neatkarīga Zodiaka zīme – patiesībā viņam neviens nav vajadzīgs, jo viņš pats ar visu ir spējīgs tikt galā. Domas viņam ir ļoti mainīgas – vienu dienu grib šo, otru dienu pavisam ko citu, tādēļ ir ļoti grūti izdabāt viņa vēlmēm. Mežāzis attiecībās grib būt galvenais un visu kontrolēt, tādēļ viņam ir grūti sadzīvot ar cilvēku, kurš šādā ziņā ir līdzīgs viņam.

Vēl Mežāzis pieprasa no otra spēcīgu intelektu un nebeidzamu jautrību. Mežāzim patīk viss jaunais, tādēļ partnerim ir jāmāk viņu pārsteigt gandrīz vai katru dienu, citādāk attiecības viņam kļūs garlaicīgas un viņš izdomās aizsoļot pa citu ceļu.

Bet Mežāzim patiesībā patīk, ja otrā viņš ir spējīgs saskatīt kādas nepilnības – tas viņa acīs šo cilvēku padara interesantu.

Leave a Comment