Skābeklis pret visām kaitēm. Pirmā sēdošā barokamera Latvijā

Latvijas iedzīvotājiem aizvien vairāk ir pieejami jaunākie medicīnas sasniegumi Uzņēmums Barokamera.net pirmo reizi piedāvā unikālu piesātināšanas ar skābekli tehnoloģiju. Tā ļauj daudzu slimību profilaksi un ārstēšanu padarīt maksimāli efektīvu.

Baroterapija ir sen zināma un pasaulē plaši izplatīta metode, kā organismu piesātināt ar skābekli profilakses un ārstniecības nolūkos. To izmanto daudzās medicīnas iestādēs. Tomēr līdz šim Latvijā šī tehnoloģija nebija pieejama visiem. Tam ir daudz iemeslu. Latvijā pārsvarā izmanto slēgtās barokameras, kas ir piemērotas ne katram cilvēkam. Daudziem rodas bailes no slēgtām telpām. Turklāt slēgtajās barokamerās rodas paaugstināts spiediens, kas arī nav ieteicams visiem.

Barokamera.net aparātu unikalitāte slēpjas tajā, ka tie ir portatīvi un absolūti nekaitīgi. Šajā gadījumā tiek izmantoti skābekļa baloni, nav pārmērīgi augsta spiediena, kas var kaitēt ausu bungādiņām. Turklāt Latvijas iedzīvotājiem pirmo reizi ir pieejama sēdošā barokamera, kas neizsauc klaustrofobijas lēkmes. Cilvēki tajā nejūt noslēgtu telpu.

Interesanti, ka Barokamera.net kā pirmie Latvijā piedāvā profilaktiskus seansus barokamerā, kā arī iznomā skābekļa kapsulas. „Baroterapija ir iespaidīgs organisma hipoksijas (skābekļa trūkuma) profilakses veids, savukārt hipoksija ir viens no šūnu novecošanas pamatiemesliem. Seansa laikā visos audos un orgānos uzlabojas As**srite, atjaunojas normāla mikrocirkulācija, kas ir novērojama tikai jauniem cilvēkiem. Uzlabojas ādas izskats un struktūra – kolagēna un elastīna daudzums atjaunojas normas robežās. Uzlabojas matu struktūra, tie nelūst un neizkrīt. Īsāk sakot – cilvēks atgūst jaunību,“ pastāstīja Vlads Volkovičs, Barokamera.net līdzīpašnieks.

Savukārt daudzi pētījumi apstiprina, ka baroterapija paaugstina visu kosmetoloģisko procedūru efektivitāti. Seansi skābekļa kamerā ļauj padarīt efektīvāku jebkuru svara zaudēšanas programmu. Ar skābekļa palīdzību lipīdi piesaista skābes un taukaudi sāk aktīvi samazināties. Skābekļa aktīva iekļūšana audos uzlabo vielmaiņu. Skābekļa kamera ļauj notievēt un koriģēt figūru. Turklāt baroterapija veicina organisma attīrīšanos no šlakvielām.

„Šai metodei ir arī medicīniska ietekme. To izmanto centrālās nervu sistēmas traucējumu gadījumos. Baroterapiju iesaka arī hroniska noguruma sindroma, migrēnas, pazeminātu darbaspēju gadījumā. Tā labvēlīgi ietekmē kuņģa-zarnu traktu, aknas, sirds un As**svadu sistēmu un daudzas citas. Atsevišķi ir jāpiemin tās izmantošana dzemdību patoloģiju un ginekoloģisko saslimšanu gadījumos. Tikpat noderīga baroterapija ir prostatīta ārstēšanā un vīriešu dzimumfunkcijas uzlabošanā,“ rezumēja Vlads Volkovičs.

Leave a Comment