Sastāvdaļas – 300 g vistas filejas, 3 olas, 400 g kartupeļu, 300 g burkānu, 200 g marinētu šampinjonu, puravs, sāls un majonēze.
Pagatavošana.
Kartupeļus un burkānus novāra mīkstus, atdzesē un notīra.
Vistas fileju novāra līdz gatavībai (apmēram 20 minūtes). Izvāra olas.
Varītos kartupeļus sarīvē uz smalkas rīves. Burkānus sarīvē uz smalkas rīves citā traukā.
Fileju smalki sagriež.
Vārītas olas sarīvē uz smalkas rīves.
Sēnes sagriež mazos gabaliņos. Puravu sagriež plānos pusriņķos.
Salātu trauka apakšā liek kartupeļu slāni, mazliet pārkaisa ar sāli un pārsmērē ar majonēzi.
Virsū liek kārtu ar sēnēm, pārsmērē ar majonēzi.
Uz sēnēm liek burkānu slāni, pa virsu majonēzi.
Virsū liek filejas kārtu, mazliet pārkaisa ar sāli un pārsmērē ar majonēzi.
Uz filejas liek purava riņķīšu slāni, pašā augšā liek kārtu ar olām. Mazliet uzkaisa sāli. Rotā ar zaļumiem.
Labu apetīti!
Avots: