Skorpioni, Vēži un Zivis – uzmanīgi! Jums nevajadzētu satikties ar šīm Zodiaka zīmēm

Noskaidro, kuras ir tās zodiaka zīmes, ar kurām nekad nevajadzētu satikties ūdens stihijas pārstāvjiem – Vēzim, Skorpionam un Zivīm!

Katram ir kas tāds, ko viņi meklē savos potenciālajos partneros. Skaidrs ir viens – ideāli cilvēki neeksistē, ir atsevišķas sliktās īpašības, ar kurām mēs spējam samierināties, bet ir arī tādas, kuras nespējam ciest. Lūk, zodiaka zīmes, ar kurām Vēzim, Skorpionam un Zivīm noteikti nevajadzētu satikties un veidot attiecības.

Ja tu esi Vēzis:

Tev nevajadzētu satikties ar Aunu un Svariem

Auns ir piedzīvojumu meklētājs, viņš zina, ko vēlas iegūt un nebūt nekautrējas to skaļi pieprasīt. Vēzis it pilnīgi pretējs, viņš ir jūtīgs brīžos, kuros Auns uzvedas kategoriski. Šim pārim būs nepieciešama neiespējami liela pacietība, lai saglabātu attiecības.

Svari ir daudz praktiskāks, racionālāks un līdzsvarotāks par Vēzi. Svari uzskata savu partneri par vienlīdzīgu. Turpretī Vēzis vēlas, lai ar viņu auklējas kā ar mazu bērnu, tā ir viena no Svariem nepieņemamākajām lietām.

Lasi vēl: Kā katra Zodiaka zīme tiek galā ar atraidījumu – precīzi!

Ja tu esi Skorpions:

Tev nevajadzētu satikties ar Lauvu un Ūdensvīru

Kā Skorpionam, tā arī Lauvai patīk kontrolēt visu apkārt notiekošo. Lai attiecības izdotos, jums abiem nāksies reizi pa reizei piekāpties un nonākt pie kopīga kompromisa.

Ūdensvīra un Skorpiona stūrgalvība iedzīs abus strupceļā. Nonākot tajā jums nāksies nolikt pie malas personīgos aizspriedumus, lai panāktu godīgu un abiem izdevīgu kompromisu.

Ja tu esi Zivis:

Tev nevajadzētu satikties ar Strēlnieku un Dvīņiem

Ūdens un uguns zīmēm ir grūtības sadzīvot kopā. Zivis ir visnotaļ lielas romantiķes. Strēlnieks jūtās nospiests pārlieku lielās emocionalitātes dēļ. Turpretī Zivīm itin nemaz nepatīk brutāla patiesība, kādu pauž Strēlnieks.

Zivis nekad nezina, ko vēlas. Tieši tas pats attiecas arī uz Dvīņiem. Galvenā problēma šeit ir komunikācijas trūkums. Zivis jutīsies tā, it kā Dvīņi viņas nesaprastu, bet Dvīņi jutīs, ka Zivju emocionāli pārsātina viņu dzīvi līdz neizturamam mēram.

Avots:

Leave a Comment