Skūpsts sapnī: ko tas nozīmē?

Skūpsts sapnī ne vienmēr paredz mīlestību un jaunu attiecību sākumu. Dažos gadījumos šāds sapnis sola šķiršanos, pat nopietnas problēmas.

Skūpsts sapnī, tāpat kā dzīvē, dod personai daudz pozitīvu emociju. Tomēr, ja jūs sapņojat savu sapni, īpaša uzmanība jāpievērš detaļām. Šis sapnis var solīt gan jaunu mīlestību, gan šķiršanos ar tās pastāvīgo pavadoni vai pat nodevību. Eksperti jums pateiks, ko var sapņot sapnī, un vai tā ir taisnība, ka šāds sapnis ne vienmēr sola pozitīvus notikumus.

Skūpsts sapnī ar mīļajiem

Ja sapnī sieviete skūpstās uz vaiga ar savu draudzeni (draugu) – gatavojieties tuva cilvēka nodevībai.

LASI ARĪ: Šīs Zodiaka zīmes tērē naudu, kā neviena cita

Ja vīrieti noskūpstīja draudzene, viņš drīz varēs sasniegt mērķi un virzīties uz augšu pa karjeras kāpnēm.

Pāriem šis sapnis jārisina piesardzīgi. Piemēram, ja sapnī mīļotie ilgi skūpstās – tas paredz ātras kāzas. Ja skūpsta brīdī viens no partneriem atgrūž otru prom – uz šķiršanos. Ja, skūpsta laikā, mīlētājus novērš balss no malas, tas nozīmē, ka kāds mēģina iejaukties viņu attiecībās.

Mīlētāju skūpsts tumsā sola finansiālas grūtības vai naudas zaudējumus.

Ja laulātais sapņo par skūpstu ar bijušo mīlestību – sapnis liek domāt, ka vienam no partneriem joprojām bija jautājumi par iepriekšējo kaislību.

Lielākā daļa sapņu grāmatu saka, ka tas ir skūpsts ar mīļajiem sapnī, kas paredz priecīgus notikumus. Ja sapnī jūsu mamma tevi noskūpstīja, tas nozīmē, ka drīz jūs dzirdēsiet labas ziņas. Tētis – jums ir jāpieņem svarīgs lēmums, kas mainīs jūsu dzīvi uz labo pusi. Ja kāds no vecākiem radiniekiem tevi noskūpstīja, tad tuvi cilvēki skumst pēc tevis. Skūpsts ar savu māsu paredz veiksmīgu darbu un biznesu, kopā ar savu brāli – jaunus noderīgus paziņas.

Sapnī skūpsts ar svešinieku

Ja šobrīd neesat attiecībās, un sapnī jūs saplūstat skūpstā ar nepazīstamu pretējā dzimuma pārstāvi, tad jums ir slepens pielūdzējs (slepena pielūdzēja). Ja svešinieks (svešiniece) tevi noskūpsta uz vaiga – gatavojies tam, ka drīz vien jūsu dzīvē būs cilvēks, ar kuru jums būs vētraina romantika.

LASI ARĪ: 5 lietas, kuras nedrīkst turēt savā makā: tās atgrūž naudu un veiksmi

Ja sieviete sapņo, ka nepazīstams vīrietis skūpsta roku, tas nozīmē, ka kādam no iekšējā lokā pret viņu ir spēcīgas jūtas.

Ja kādam vīrietim attiecībās ir sapnis, kur nepazīstama sieviete viņu skūpsta uz lūpām, drīz viņam parādīsies romāns malā.

Dažreiz sapnī jums jāpievērš lielāka uzmanība detaļām un videi. Galu galā, dažreiz visnepieciešamākie elementi var ietekmēt jūsu sapņa vērtību. Ja sapnī jūs noskūpstāt svešinieku vai svešinieci pilnīgi nezināmā vietā, drīz jums būs iespēja iepazīties ar pretējo dzimumu.

avots: dailyhoro

COMMENTS

  • <cite class="fn">Irita</cite>

    Pagājušo naktī redzēju ka mans mirušais brālēns mani noskūpstija.Ko tas var nozīmēt?

Leave a Comment