5 lietas, kuras nedrīkst turēt savā makā: tās atgrūž naudu un veiksmi

Maku var būt ne tikai stilīgs naudas glabāšanai, bet arī talismanam, kas piesaista materiālo labklājību. Ikviens var izvairīties no veiksmes aizplūšanas, ja viņš pārskata sava maka saturu.

Monetārā enerģija kaprīza, un, ja jūs necienīsiet nopelnītos līdzekļus, viņi var “apvainoties”. Eksperti iesaka uzmanīgi pievērsties visam, kas saistīti ar naudu, lai nekad nejustos trūkums. Ir piecas lietas, kas bloķē finanšu plūsmas, neļaujot ietaupīt un palielināt finansējumu. Vislabāk tās izņemt no maka, lai izvairītos no nepatikšanām un kraukšķīgās banknotes nebeidzas.

LASI ARĪ: 6 frāzes, kas izraisa nelaimes un neveiksmes

1. Čeki. Skaidras naudas čeki ir jāglabā, bet ne makā. Tur tie radīs informācijas troksni, kas bloķēs finanšu plūsmas. Ezotēristi to sauc par „naudas izšķiešanu”, radot zaudējumus. Lai izvairītos no finansiālas neveiksmes, čeki jāglabā atsevišķi.

2. Naudas viltojumi. Ir daudz veidu, kā piesaistīt naudas veiksmi, izmantojot nemainīgas un novecojušas monētas, bet, kad runa ir par viltotu naudu, tā nepiesaistīs laimi. Visu veidu “joku nauda”, izgriezumi vai spēļu banknotes nedrīkst būt kopā ar reālu naudu, lai kaprīzā Fortūna neizspēlē nežēlīgu joku.

3. Fotogrāfijas. Pat fotogrāfijām ar mīļākajiem radiniekiem nav vietas makā, jo katram attēlam ir savs spēks. Maks ir cieši saistīts ar tā īpašnieka enerģiju, un ārējā enerģija var pārtraukt šo savienojumu, radot problēmas ar finansēm.

4. Zāles. Paši medikamenti, ārstu receptes, medikamentu saraksti vai tautas receptes makā ir nevēlami “viesi”. Vislabāk ir uzglabāt šādas lietas atsevišķā kabatā vai pielāgot šim kosmētikas maku. Tā finanses paliks neskartas, un Sli**bas nebūs tik biežas.

5. Kartes ar iztecējušu termiņu, laimētās loterijas biļetes un ceļojumu kartes, kas ir nokalpojušas savu laiku, var izraisīt nabadzību. Tās nespēj piesaistīt veiksmi un finansējumu, tāpēc jums no tām ir jāatsakās. Bankas kartes var radīt nevajadzīgu spontānu aizdevumu, un biļetēm tiks uzlikti sodi par neatbilstoši noparkotu auto vai citiem pārkāpumiem.

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment