Slavena zinātniece brīdina: Negaidiet līdz pāri 30, lai laistu pasaulē mazuli – tas var slikti beigties

Iemesls zinātnieces satraukumam ir fakts, ka neskatoties uz mūsdienu modernās medicīnas attīstību, ļoti liels skaits sieviešu pēc 30 bērnus vairs nespēj ieņemt. Pie tam tām sievietēm, kurām tas tomēr izdodas, tas bieži maksā milzīgu naudu un daļēji arī Vese***as riskus. “Nogaidot sievietes arī apgrūtina visu medicīnas sistēmu kopumā, jo izmaksas grūtniecības nodrošināšanai pēc 30 ir krietni augstākas un riski lielāki,” uzsver Gēta.

Atbilstoši viņas datiem, satraucoši liels skaists sieviešu rietumu sabiedrībā ir bez bērniem. “Es parāk bieži esmu redzējis agonijā sagrauto sieviešu sejas, kas saprot, ka ir gaidījušas pārāk ilgi, un vairs nespēj laist pasaulē bērniņu…”

Zinātnieces atzinumi ar jaunu sparu ir aktualizējusi diskusiju sabiedrībā par to, kāds tad ir īstais laiks sievietēm laist pasaulē pirmo bērnu. Sabiedrība šajā diskusijā ir sadalījusies divās daļās – vien daļa uzskata, ka sievietei sākotnēji jādomā par savu labklājību, karjeru un finansiālo nākotni (kas nozīmē, ka pirmais bērns, visticamāk, būs tikai pēc 30 gadiem), bet otra daļa uzskata, ka pirmajā vietā ir bērns, un tikai tad var domāt par karjeru.

Avots: Dailymail

Kāda ir jūsu nostāja? Atstāj savus komentārus zemāk!

COMMENTS

Leave a Comment