Kādas ir tavas slēptās apmātības? To noteiks tava zodiaka zīme!

AUNS (21.marts – 19.aprīlis)

Auniem patīk piedzīvojumi, patīk piedalīties dažādos konkursos. Viņš mīl brīdi, kad amerikāņu kalniņi dodas uz augstāko nobrauciena vietu, dievina dejošanu pie skaļas mūzikas un smieties tik daudz, ka vairs nespēj paelpot. 

VĒRSIS (20.aprīlis – 20.maijs)

Viņi dievina filmu vakarus, siltas gultas un dārgu gultas veļu. Viņš mīl pirmo kodienu ēdienā un izbaudīt visu, kam pats ir pielicis kādu piepūli.

DVĪŅI (21.maijs – 20. jūnijs)

Viņiem ļoti patīk smieties kopā ar kādu, lietainus vakarus un saulainas dienas. Viņiem patīk ilgas sarunas, labu stāstu stāstīšana, dievina uzturēties kompānijā un apmeklēt labus restorānus.

VĒZIS (21.jūnijs – 22.jūlijs)

Vēžiem patīk apskāvieni, ziemas drēbes, brīvdienās pamošanās pirms citiem, lietainas dienas, kas tiek pavadītas, lasot grāmatas. Un viņam ir ļoti svarīgi, ka viņam pieder pašam sava māja.

LAUVA (23.jūlijs – 22.augusts)

Viņiem patīk atrasties uzmanības centrā, patīk likt cilvēkiem smaidīt. Dievina izpārdošanas, kurās ir iespējams atrast tieši tādas drēbes, kādas viņš ir vēlējies. Patīk iegaumēt garus tekstus, labs vīns un ceļojumi kopā ar draugiem.

JAUNAVA (23.augusts – 22.septembris)

Viņām patīk justies pietiekami komfortabli, lai viņas varētu būt pašas, patīk atrisināt dilemmas. Ļoti patīk sasniegt savus mērķus, patīk klausīties, kā vecāki runā par savu bērnību.

SVARI (23.septembris – 22.oktobris)

Svariem patīk tikt paslavētam par saviem sasniegumiem, patīk izsmalcināta kafija, britu akcents, franču filmas, indiešu kultūra un mīļāko filmu skatīšanās vēl un vēl.

SKORPIONS (23.oktobris – 21.novembris)

Skorpioniem patīk smieties, līdz viņam sāp vēders, mīl saldumus, vētras, siltums, interesantas zeķes un skūpstīšanās līdz sāk sāpēt lūpas.

STRĒLNIEKS (22.novembris – 21.decembris)

Viņiem patīk justies kā uzvarētājiem, saistošas grāmatas, grandiozas atklāšanas, ceļošana un smaidīšana cilvēkiem tikai tādēļ, ka viņiem tas liek justies laimīgiem.

MEŽĀZIS (22.decembris – 19.janvāris)

Viņi mīl pirmo tasi kafijas no rīta, komēdijas, sakārtotu drēbju skapi un draugus, kuri viņu atbalsta. Ļoti iepriecina radošas ledus skulptūras.

ŪDENSVĪRS (20.janvāris – 18.februāris)

Viņam patīk labas dziesmas, kas perfekti apraksta to, kā viņi jūtas, patīk cilvēki ar neordināriem skatu punktiem uz dažādām lietām, mīl atrasties zālē ar basām kājām. 

ZIVIS (19.februāris – 20.marts)

Viņām patīk skatīties saullēktus un saulrietus, patīk pieķert viņu sirdsāķīti, kamēr viņš viņu vēro. Patīk dārgas lietas, laipnība no nepazīstamu cilvēku puses un atvaļinājums pludmalē.

 

Avots: yourtango.com

Leave a Comment