Smadzeņu neiroplastika: kā domas spēks var mainīt dzīvi

Neiroplastiskumu var attīstīt vairākos veidos:

1. Pastāvīgi mācieties kaut ko jaunu . Tas ir vieglākais veids. Jūs varat lasīt grāmatas un skatīties izglītojošus videoklipus internetā un redzēt, kā citi cilvēki pārvar grūtības, ar kurām jūs pats sagaidāt.

2. Pastāvīgi dariet kaut ko jaunu . Ir jāizmēģina sevi tajā, kas tev šķiet nepieejams, jāpaplašina robežas. Pieredze vienmēr noder, pat ja tā nav īpaši veiksmīga.

3. Apmeklējiet jaunas vietas . Ir ļoti svarīgi ceļot, doties uz jaunām vietām vienatnē un ar draugiem, sazināties ar jauniem cilvēkiem. Atstumtība negatīvi ietekmē neiroplastiskumu.

Saikne ar Visuma pievilkšanās likumu

Tas nozīmē  piesaistīt to, par ko sapņojat, ar vienkāršām domām. Neiroplastiskās smadzenes ļauj cilvēkam biežāk sasniegt to, ko viņš vēlas, tāpēc viņš attīsta pārliecību par sevi un saviem mērķiem.

Lasi arī: Finanšu prognoze: kādā vecumā kļūsi bagāts saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Jūsu ienesīgākais darbs saskaņā ar Zvaigžņu zīmi: darbs, kas jums atnesīs bagātību

Šajā gadījumā cilvēks vairāk tic savu sapņu sasniedzamībai. Viņš zina, ka nekas nav neiespējams. Tieši tāpēc, kad šis cilvēks saskaras ar jaunu dzīves mērķi, tas var ļoti ātri kļūt par realitāti, it kā ar burvju nūjiņas vilni, jo cilvēks palīdz Visumam dot viņam to, ko viņš vēlas.

Piemēram, cilvēks vēlas iemīlēties un atrast kādu, kas viņam būtu ideāls partneris. Tā ir vienkārša vēlme, taču to nav viegli sasniegt.

Pirmā lieta, kas derēs šādam cilvēkam, ir viņa neiroplastiskums. Viņš ir gudrs un viņam ir attīstītas smadzenes, tāpēc viņam nebūs grūti atrast savu ideālu un piesaistīt viņu. Otrais ir spēcīga enerģija. Pārliecība veido spēcīgu biolauku, kas nozīmē, ka viņu savienojums ar Visuma pārpilnības centru būs tikpat stiprs kā savienojums starp viņu smadzeņu neironiem. Ja veiksmīgs un pašpārliecināts cilvēks kaut ko vēlas, Visums viņam to dod, jo viņš ir pārliecināts par panākumiem. Visums šādai personai sāk piedāvāt iespējamos risinājumus un meklēšanas veidus. Viņš tos izmanto, jo nebaidās no nekā jauna. Tas ir šo cilvēku spēks. Visums neko neparāda uz sudraba šķīvja – tas dod mums iespējas, un mēs tās vai nu izmantojam, vai ne.

Atcerieties arī, ka noteiktās stundās jūsu smadzenes var būt aktīvākas. Eksperti iesaka iepazīties ar  smadzeņu darbību pēc pulksteņa, lai zinātu, kādos brīžos ir lietderīgi atpūsties, kad var sapņot un kad jāattīsta neiroplastiskums.

COMMENTS

Leave a Comment