Smieklīgi! Tu nekad neticēsi par ko šai sievietei uzlika sodu

Elsa Harisa, 45 gadus veca sievietes, brauca pa lielceļu, tad viņa nonāca sastrēgumā, kurā automašīnu kustība bija apstādināta. Viņa paņēma banānu, kura lielākā daļa jau bija nomizota mājās, noņēma abas rokas no stūres, lai nomizotu atlikušo daļiņu.

Īsi pēc tam, pie viņas mašīnās piesteidzās Pol***ja, kura palūdz sievietei nobraukt malā, lai varētu konstatēt pārkāpumu. Elsa saņēma 140 eiro naudas sodu un policisti ļāva viņai izvēlēties vai viņa vēlas papildus 3 soda punktus, vai piedalīties “Drošas braukšanas” kursos.

banānu poblēma2

Elsa, kura nekad nebija nonākusi, Pol***jas redzes lokā, bija šokēta un uzskata, ka sods ir nepamatots. Automašīna nebija kustības stadijā, viņa stāvēja sastrēgumā, kur nevienu neapdraudēja ar to, ka noņēma abas rokas no stūres.

“Šis ir dārgākais banāns manā mūžā. Es saprotu, ka nav droši ēst, vadot automašīnu un to arī nevajadzētu darīt, kad auto ir kustībā. Ir šoferi alkohola reibumā, tādi, kuri lieto savus mobilos telefonus un uzskatu, ka tādi vadītāji apdraud pārējos satiksmes dalībniekus daudz vairāk, nekā es.” sievietes dalās savā sašutumā.

Pol***jas pārstāvji ir atteikušies no komentāriem par šo konkrēto atgadījumu.

Avots: mirror.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aigis</cite>

    UK atšķirībā no Latvijas, pie stūres ēst ir aizliegts, ja a/m atrodas kustībā vai uz ceļa braucamās daļas. Arī alkohola reibumā sēdēšana vadītāja sēdeklī tiek pielīdzināts braukšanai dzērumā, kaut a/m stāv un pat nerūc…

Leave a Comment