“Sniega” cepumiņi Ziemassvētku noskaņai

Nepieciešamās sastāvdaļas:

  • Šokolādes riekstu – krēms, 200g
  • 1 ola
  • Kviešu milti – 2- 3 ēdamkarotes
  • Cepamais pulveris -1 tējk.
  • Pūdercukurs – pēc garšas

2

 

Šokolādes – riekstu krēmam pievienojiet miltus un olu un visu sajauciet ar miksera palīdzību.

3

 

Konsistencei jābūt tik biezai kā krējuma.

4

 

Uz cepešpannas uzlieciet cepamo papīru un uzspiediet uz tā apaļus cepumiņus, galvenais nespiediet pārāk tuvu viens otram.

5

 

Katru cepumiņu apkaisiet ar pūdercukuru.

6

 

Cepeškrāsni uzsildiet uz 180 grādiem. Un cepiet cepumus 15 minūtes. Galvenais cepumus atdzesēt uz cepamā papīra un pēc tamt ikai lieciet uz šķīvja.

7

Avots: www.passion.ru

Leave a Comment