Nepieciešamās sastāvdaļas:
- Šokolādes riekstu – krēms, 200g
- 1 ola
- Kviešu milti – 2- 3 ēdamkarotes
- Cepamais pulveris -1 tējk.
- Pūdercukurs – pēc garšas
Šokolādes – riekstu krēmam pievienojiet miltus un olu un visu sajauciet ar miksera palīdzību.
Konsistencei jābūt tik biezai kā krējuma.
Uz cepešpannas uzlieciet cepamo papīru un uzspiediet uz tā apaļus cepumiņus, galvenais nespiediet pārāk tuvu viens otram.
Katru cepumiņu apkaisiet ar pūdercukuru.
Cepeškrāsni uzsildiet uz 180 grādiem. Un cepiet cepumus 15 minūtes. Galvenais cepumus atdzesēt uz cepamā papīra un pēc tamt ikai lieciet uz šķīvja.
Avots: www.passion.ru