Šo 2 vārdu īpašnieces ir fantastiskas – labākās sievas, mīļākas mammas un veiksmes lutekles!

Izvēloties vārdu savai jaundzimušajai meitiņai, visi vecāki vēlas, lai viņas liktenis būtu laimīgs. Pareizā vārda izvēle veicinās atvasītei veiksmīgu dzīves gājumu.

Jau ultraskaņas izmeklējums jums parādīja, ka kļūsiet par laimīgiem mazas princeses vecākiem. Protams, mēs visi vēlamies, lai mūsu meita dzīvē būtu pēc iespējas laimīgāka. Lai draugi neapvainotos, lai mācīšanās būtu viegla. Lai veiksme viņu vienmēr pavadītu, bet nākamais vīrs mīlētu un nēsātu uz rokām. Prieka pilnu un piepildītu dzīvi – to visi vecāki novēl savai mazulītei.

Protams, ne viss, bet daudz kas ir atkarīgs no tā, kādu vārdu viņi izvēlēsies atvasei. Vārda izvēle vecākiem vienmēr bijis grūts jautājums. Radinieki un draugi bieži pievienojas, lai rastu atbildi uz šo jautājumu. Un lai no kādiem faktoriem jūs vadītos, tā būs tikai jūsu izvēle.

Marija

Jau kopš seniem laikiem Marija ir bijis viens no populārākajiem sieviešu vārdiem. Kad vecāki nosauc savu meitu šajā vārdā, viņus reti mulsina tas, ka vārds ir diezgan izplatīts. Tomēr, iespējams, tas ir tieši tāpēc, kas tas īpašniecei sniedz laimi un veiksmi. Sieviete, kam vecāki devuši vārdu Marija, vienmēr kontrolē savu dzīvi un likteni.

Viņa dzīvo tagadnē, nekad nerīkojas pretēji savām emocijām, nepārdzīvo par pagātni, jo ļoti ātri aizmirst aizvainojumus un nejaušas kļūdas. Šīs dāmas enerģija un dzīvesprieks  palīdz viņai tikt galā ar jebkādām nepatikšanām, kā arī sasniegt jebkurus mērķus, lolotas vēlmes un labklājību. Marija vienmēr ir kā veiksmes magnēts. Sieviete ar šo vārdu vienmēr ir ļoti optimistiska, nekad nepadodas, bet viņas prātā vienmēr valda tikai gaišas un labsirdīgas domas. Par šo pozitīvo domāšanu Visums apbalvo Mariju, piepildot viņas vēlmes.

Tatjana

Šis vārds meitenei dāvās ļoti spēcīgu un jaudīgu enerģiju. Tatjana pēc būtības vienmēr ir līdere. Meitene ar šādu vārdu spēj veikt teju jebkādus uzdevumus un darbas, kā arī atrisināt sarežģītas situācijas. Viņa vienmēr ir kritiska un adekvāti attiecas pret sevi, savām iespējām un prasmēm. Tatjanai ir daudz draugu un paziņu, jo viņa spēj viegli atrast kopīgu valodu ar pilnīgi atšķirīgiem cilvēkiem.

Vientulība nekad neapdraud Tatjanu. Turklāt šā vārda īpašniecēm ir patiešām pārsteidzošs talants – viņas spēj pamanīt lietas, kurām citi nekad nepievērš uzmanību. Tatjanai ir labi attīstīta intuīcija, kas palīdz izvairīties no nepareizas rīcības un ļauj pieņemt pareizus  lēmumus. Dāmas, kam vecāki devuši vārdu Tatjana, bieži ieņem vadošus amatus, bet attiecībās ar mīļotajiem vīriešiem šīs sievietes vienmēr atvēlēs līderību viņam.

Leave a Comment