Šokējoša nežēlestība bērnu vidū – uzbrukums 13 gadīgai meitenei; Vai tā ir arī Latvijā

Terija Mae Lunta tika vilkta aiz matiem, sista ar dūrēm un spārdīta ar kājām. Incidents norisinājās ārpus skolas, un tas tika filmēts ar mobilo telefonu.

Blackley

Lai arī meitenes vecāki nodeva video Pol***jai, atbilde bija tāda, ka viņi nevar izraisīt apsūdzības pret otru iesaistīto meiteni, kura viņai bija uzbrukusi. 

Terija Pol***jai stāstīja, ka viņa jau ilgi ir tikusi bombardēta ar īsziņām telefonā no meitenēm, kuras mācījās citā skolā. Vēlāk viena no šīm meitenēm Terijai teica, ka vēlas izrēķināties ar viņu. 

Terija centās no skolas iet prom agrāk, lai izvairītos no vardarbīgās meitenes, bet, pēc Terijas tēva sacītā, viņai sekoja un tika uzbrukts vairākus metrus no skolas vārtiem.

Blackley (1)

Kautiņš bija tik saspringts, ka Terija var priecāties, ka viņai nekas netika salauzts. 

Cīņa beidzās tad, kad autobusa vadītājs pamanīja incidentu. Kad Terijas māte bija uzzinājusi par notikumu, viņa nekavējoties aizbrauca pie meitas un aizveda viņu uz Slim**cu. 

Meitene, kas izraisīja kautiņu, tika aizturēta uz nedēļu, un pārējās divas iesaistītās – uz divām dienām. 

Terija tika izņemta no skolas, jo viņa ir pārāk pārbijusies, lai ietu uz turieni atpakaļ. 

Mums labpatiktos domāt, ka Latvijā situācija nav tik nežēlīga, tomēr , iespējams, jums ir cita pieredze…

Avots: www.mirror.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Pēteris</cite>

    tādas ir tās meitenes un pēcāk viņas ir mātes, protams tikai dažas no tādām, pārējās ir kuces

    • <cite class="fn">sika</cite>

      Es piekritu tavam teiktajam.bet toties vinas visas ir kuces iznemot ta kura ir cietusi meitene.

      • <cite class="fn">maija</cite>

        ES pateiksu tā kā ar viņam nevajag izrēķināties ,bet dievība pats visu padarīs jo viņš nau mazais bērns viņš visu redz no augšas gan jau pašas būs vietējās un atcerēsies pa ko tas ir.tāds ir mans viedoklis .Un ja būs meitas tad tādas pašas jau būs vai arī būs kādam pa upuri . no kāda cita rokām.

  • <cite class="fn">sika</cite>

    Tas ir tik sulbi,kad tadas loses ta darija.nes ka vinas justos,ja vinam ta daritu?ritigi maitas.paga paga naks tam maitam viss atpakal un,lai ta saucama liela isiteja tiek manos nagos.gribesu redzet ka tad vina man ta vares izdarit.ta maita nesaprot to,kad es varu vinu dzivu aprakt.

  • <cite class="fn">DJ EJ -</cite>

    DJ EJ – TĀ JAV PAŠI PIEĻAUJAM TO VIS ATĻAUTĪBU VALSTĪ TAS IR TIKAI SĀKUMS JA MĀJĀS NEBŪS STINGRU ROKU. VALSTS VARAS LIKUMI! TAGAD JAV NEAUG BĒRNI BET MEŽOŅI

  • <cite class="fn">Aina</cite>

    ir Latvijā tāpat un vēl briesmīgāk,vai esat aizmirsuši Gaujā iesviesto zēnu.Kamēr vecāki tēlos inteliģentos un paši nepārmācīs šos neliešus,nekas nemainīsies.Un jāizbeidz tik briesmīgi popularizēt bērnu tiesības,bet jāuzliek pienākumi visiem.

  • <cite class="fn">smile</cite>

    da logiski ka latvija arii taa ir un pat ja nemaldos tad vel sausmigaak!

Leave a Comment