Šoks: 19 gadus veca meitene visu mūžu nodzīvojusi plastmasas bļodā

Mātes sāpīgais stāsts
8-3
“Līdz sešu mēnešu vecumam mana meita bija parasts, veselīgs bērns, pat sāka jau sēdēt. Bet rāpot viņa tā arī neiemācījās – meitenītes attīstība spēji apstājās. Darām visu iespējamo, lai viņas dzīve būtu panesamāka. Vienmēr kāds no ģimenes ir kopā ar viņu. Tāpēc Rama spēj pamosties no rīta un ticēt, ka varbūt reiz notiks brīnums,” atklāj māte.

Mazais brālis vienmēr cenšas palīdzēt
13-3
Īpaši tuvas attiecības ar Ramu ir viņas jaunākajam brālim Fahadam, kurš šobrīd ir desmit gadus vecs. Viņš māsiņu gluži vai dievina un uzskata, ka viņa ir īpaša.

“Es viņai vienmēr palīdzu. Mans pienākums ir viņu mazgāt. Vēl mēs katru dienu ejam pastaigāties. Es arī priecājos, kad citi cilvēki viņai palīdz. Mēs ejam ciemos pie radiniekiem, un tas Ramu dara patiesi priecīgu.”

Lasi vēl: 5 dīvainākās Sli**bas pasaulē, par kurām tu visrīzāk neesi dzirdējis! #4 neticami!

Sli**bas iemesli nav noskaidroti
snimok-ekrana-2017-01-04-v-19-11-42-696x361
Vecāki visu meitas dzīvi centušies noskaidrot, kas izraisījis tik smagu saslimšanu, bet tas tā arī nav izdevies. Nigērijas ārsti nav spējuši palīdzēt, bet daži pat devuši mājienu par ļauna gara nolādējumu.

Cilvēki izturas saprotoši
12-3-632x420
“Reiz ar Ramu aizgājām uz lielveikalu, un tur kāds cilvēks nopirka viņai ratiņus, kā arī nofotografēja un bildes nosūtīja vietējam laikrakstam. Kopš tā laika saņemam dažādu palīdzību,” stāsta meitenes māte. Vecāki joprojām cer pievērst meitas Sli**bai ārstu un labdarības organizāciju palīdzību.

Palikusi vien ticība brīnumam
11-4-768x488

Drosmīgā meitene joprojām tic savai laimīgajai zvaigznei: “Esmu pateicīga Dievam par visu labo, kas ar mani noticis, un sapņoju reiz atvērt pārtikas veikaliņu, kur būtu nopērkams viss cilvēkiem vajadzīgais.”

Avots: misstits.ru

Leave a Comment