Māte nekad neredzēs, kā izaug viņas meita, jo viņa 3 reizes nedēļā darīja šo!

b00b2de4f262b63675268e38e84d48a3-600x800

Lai justos labāk, viņa trīs reizes nedēļā apmeklēja solāriju. Kaut arī mākslīgie saules stari tikai uz neilgu laiku mainīja viņas bālo ādas krāsu, Luīze jutās labāk. Taču samaksa ir ļoti augsta.

Es nevarēju iedomāties, ka solāriji var būt tik bīstami, ja jau ir tik viegli pieejami,” viņa stāsta. “Es biju jauna un naiva, un tagad par to maksāšu ar savu dzīvību.

Šī iemesla dēļ nevarēšu būt klāt saviem bērniem un vērot, kā viņi izaug. Uzzinot par diagnozi, viņa nespēja beigt raudāt. “Kad beidzot pārstāju raudāt, es jautāju, ko varu darīt, lai pēc iespējas ilgāk būtu kopā ar bērniem.”

Ār*ti viņai ieteica pārtraukt grūtniecību, bet Luīze nepieļāva šādu domu: “Tas, ka es drīz miršu, nenozīmē, ka jāmirst arī bērnam. Tas mūs vēl vairāk pārliecināja, ka meitiņai ir jādzīvo. Dzīvība ir dārga.” Mazā Hloja piedzima pilnībā vesela, bet tikmēr vēzis jau bija sasniedzis Luīzes smadzenes.

8c3c389f5755ef1d4b33849c98839f6a-600x800

“Esmu pateikusi bērniem, ka māmiņa drīz kļūs par eņģeli un ka viņi vienmēr varēs ar mani sarunāties,” stāsta Luīze. Viņa jau ir izplānojusi savas bēres, kā arī sagatavojusi kastes ar atmiņām, ko atstāt saviem bērniem. “Man ir lieliska ģimene un lieliski draugi. Es zinu, ka viņi mani atcerēsies un par mani pastāstīs maniem bērniem.”

Lasi arī: Sargi sevi un tuvākos! Visbiežāk ignorētās vēža pazīmes sievietēm un vīriešiem

Tā kā Luīzei atlicis dzīvot vien pāris nedēļas, viņas vēstījums ir vēl steidzamāks: “Es baidos, ka citi cilvēki varētu pieļaut tādu pašu kļūdu un nostādīt savu izskatu pirmajā vietā, nedomājot par veselību. Es nevēlos uztraukt jaunus cilvēkus, es vēlos tikai palīdzēt, paskaidrot. Ja jūs par katru cenu vēlaties kļūt brūni, lietojiet tonējošos krēmus. Neriskējiet ar savu dzīvību.”

73177c27a10fceee8852b88be6180754-600x800

Luīze pārdzīvo, ka neredzēs, kā izaug viņas bērni, bet viņa pavada savas pēdējās nedēļas, brīdinot citus, lai viņi nepieļautu tādu pašu kļūdu. Ja šis stāsts tevi aizkustina līdz asarām, tad dalies ar to un pastāsti arī citiem, cik bīstami var būt solāriji!

Avots: trendingstylist.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aivars Gedroics</cite>

    Jā, tas ir ļoti stilīgi – sākt līdzināties nēģerim vai mulatam. 🙁 Ne velti Dievs tādus idiotus soda…

  • <cite class="fn">Realmaven</cite>

    kas teica ka tonejoshie kreemi nesatur tadas vielas kas var nopietni kaitet veselibai? musdienas nekas dabisks nepastaav, viss ir kautkaa modificeets, pat darzenus perkot neviens nezin ar kaadaam kimikaalijaam tie ir bijushi apstraadaati, zides, smmeeres, kosmeetika un viss paareejais, tur veel jo mazaak dabiskaa buus klaat.

Leave a Comment