Šopinga horoskops – kā iepērkas katrs zodiaka zīmes pārstāvis

AUNS

Auni ļoti labprāt staigā pa veikaliem. Viņi ir ziņkārīgi, viņiem interesē viss jaunais, tāpēc viņi “pielīp” pie krāšņām vitrīnām un uzdod pārdevējiem jautājums pat tad, kad neko netaisās pirkt! Jebkura iepirkšanās Auniem ir svētki, viņi bieži vien ļoti labi zina, kurās vietās ir vislabākās cenas, kur var iegādāties svaigus zaļumus un kur apģērbu no pēdējām kolekcijām!

VĒRSIS

Vērši vienmēr rūpīgi gatavojas šim pasākumam. Viņi vienmēr sastāda sarakstu ar vajadzīgajām lietām – tā gan nav atmiņas vaina, jo atceras viņi visu ļoti labi, taču tā viņi vienkārši cenšas sakārtot savu budžetu un izvairīties no liekiem un neapdomātiem tēriņiem. Priekšroku viņi dod hipermārketiem, kur viņi var apmierināt uzreiz vairākas vajadzības – nopirkt gan produktus, gan kaut ko no apģērba un sadzīves ķīmijas, jo pret laiku Vērši izturas ļoti nopietni, tāpēc staigāšana no viena veikala uz otru noteikti nav domāta viņiem!

DVĪŅI

Dvīņi dievina iepirkšanos, viņi var stundām ilgi klīst pa veikaliem, izvēloties sev vajadzīgās un nevajadzīgās lietas. Viņi “zaudē galvu” izpārdošanu laikā un kaut kā pamanās iepirkumu groziņā samest visādus niekus arī tad, ja ir atnākuši uz veikalu tikai pēc maizes un dušas želejas, jo viņu rokas tā vien stiepjas pēc visādiem našķiem, krāšņiem žurnāliem un citām lietām, ka apturēt viņus var tikai tukša bankas karte vai skaidras naudas trūkums makā!

VĒZIS

Vēži pa veikaliem staigā ļoti nelabprāt, bet ne tāpēc, ka viņiem nepatiktu iepirkties, viņiem vienkārši nepatīk lielais cilvēku daudzumus, jo tas Vēžus padara ļoti nervozus. Ja ir iespēja, tad viņi izvēlas kādu vietējo piemājas veikalu un iepērkas tikai tur. Lai kur arī viņi iepirktos, viņi noteikti netērēs naudu uz lietām, kas ir sliktas kvalitātes, taču viņi dievina akcijas – visu, ko vien viņi vienā reizē var panest savā iepirkumu maisiņā, būs viņiem jau grozā!

LAUVA

Lauvas pret iepirkšanos ir vienaldzīgas, bet tikai līdz tam brīdim, kamēr vēl nav nonākušas veikalā. Tur viņas grib visu un uzreiz – garšīgu ēdienu, skaistas lietas, vērtīgas ierīces un dāvanas tiem, kuri ir izpelnījušies Lauvas uzmanību. Lauvas noteikti neprot sev atteikt, tāpēc bieži vien daļa viņu ienākumu tiek iztērēti pilnīgi lieki, jo izrādās, ka iegādātās lietas vairs nemaz negribas, bet nopirktais ēdiens vairs neizsauc apetīti!

JAUNAVA

Izdabāt šīm būtnēm ir praktiski neiespējami, tāpēc pārdevēji cenšas no viņām izvairīties un arī tiem, kas ir izlēmuši sastādīt viņām kompāniju, lai staigātu pa veikaliem, arī nav īpaši paveicies! Katra kārbiņa, iepakojums, atsevišķi paņemtais auglis būs viņu nopētīts, pakļauts Jaunavas kritikai un nolikts atpakaļ plauktā, tas turpināsies tik ilgi, līdz viņa beidzot atradīs savu ideālo preci! Tāpat ir arī ar apģērbu – kamēr izvēlētā kleitiņa ideāli “nesēdēs” uz viņas auguma, Jaunava savu izvēli neizdarīs, lai gan papildināt savu garderobi viņa dievina un uz to tērē ļoti lielu naudu!

SVARI

Svarus bez uzraudzīšanas veikalā nevajadzētu laist, jo viņi grib visu, ko vien var nopirkt ar atlaidi, tāpēc, ja arī viņiem kaut kas nebūs vajadzīgs, taču tam būs samazināta cena, viņi tajā “ieķersies” ar domu, ka varbūt kaut kad vēlāk šī lieta viņiem tomēr noderēs! Iepirkšanās viņiem ir relaksācija, tāpēc viņi ir gatavi pavadīt veikalos pusi savas dienas un savu pēdējo naudu iztērēt dažādos sīkumos, lai gan reizēm viņiem tomēr atmostas veselais saprāts – tad viņi sev atsaka šo izklaidi, taču vairāk par nedēļu viņi tāpat nespēs atturēt!

SKORPIONS

Skorpioni pa veikaliem staigā tikai izņēmuma gadījumos, kad tiešām ir liela nepieciešamība, un cenšas tur ilgi neuzkavēties! Vienīgais, kam viņi pievērš īpašu vērību, ir apakšveļa, to viņi var izvēlēties stundām ilgi, jo tai ir jāatbilst viņu izsmalcinātajai gaumei. Neskatoties uz to, ka iepirkšanās noteikti nav domāta viņiem, pārdevēji pēc viņu parādīšanās veikalā dzer nomierinošos līdzekļus, jo pat piecu minūšu laikā šie cilvēki ar saviem dzēlīgajiem komentāriem apkārtējos var novest līdz baltkvēlei!

STRĒLNIEKS

Strēlnieki ir visnotaļ dīvaini pircēji. Ja viņiem ir nepieciešams izvēlēties kaut ko priekš citiem cilvēkiem, piemēra, dāvanas vai produktus svētku vakariņām, tad viņi rūpīgi izvēlēsies pašu labāko un kvalitatīvāko, bet sevis dēļ viņi tā necenšas, būs labi ar pirmo, kas trāpīsies pa rokai! Ja viņi pērk kaut ko, kas ir saistīts ar viņu hobijiem, tad gan viņi ar prieku izvēlēsies visu sev nepieciešamo un rūpīgi izvērtēs!

MEŽĀZIS

Mežāži dodas iepirkties ļoti nelabprāt, jo tas nozīmē, ka ir jātērē sava sūri grūti nopelnītā nauda, taču viņi ir cilvēki, kas ekonomē uz visu, ko vien var, tāpēc bieži vien izved pārdevējus no pacietības ar savu cenšanos “izspiest” no viņiem pašu labāko gandrīz par velti, taču tās lietas, kas demonstrē viņu sociālo stāvokli, Mežāži izvēlas ļoti rūpīgi – ar baudu un lepnumu!

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri pa veikaliem staigā ļoti mērķtiecīgi, jo viņiem galvā visi “gribu” un “vajag” ir sīki un smalki sakārtoti pa plauktiņiem, tāpēc viņi netērē laiku, lai atsauktu atmiņā, kas viņiem ir vajadzīgs. Viņi ļoti reti aizkavējas nodaļās, kurās viņiem nekas nav vajadzīgs, bet summu, kuru viņi var tērēt, viņi nosaka jau agrāk. Reizēm gan iepirkšanās viņiem kļūst par izklaidi, taču tad viņi dodas iepirkties kopā ar draugiem un gūst estētisko baudījumu.

ZIVIS

Zivis, dodoties iepirkties, ir visnotaļ prātīgas, jo viņas skaidri zina, kur var nopirkt viskvalitatīvāko preci par tai atbilstošu cenu, kā arī to, kur ir vislabākās izpārdošanas un kur pārdevēji neskopojas ar atlaidēm! Lai gan Zivis rada tādu iespaidu, ka iepirkšanās viņām ir ne visai patīkama nodarbe, viņas krīt ekstāzē, kad viņām izdodas iegādāties kaut ko skaistu vai garšīgu, kā arī tie ir cilvēki, kas var apbraukāt arī divdesmit veikalus, lai nopirktu sev tuvajam cilvēkam kādu skaistu dāvanu!

 

Leave a Comment