Spēka dienas 2023. gada janvārī

12. janvāris — Marss atbrīvojās no retrograda stāvokļa

12. janvārī, Marss atbrīvosies no retrofāzes. Sarkanā planēta palīdzēs mums kļūt stiprākiem garīgi un fiziski. Ja iespējams, noteikti mēģiniet veikt dažas iedvesmojošas un svarīgas lietas. Nogurums šādās dienās nāk daudz retāk, tāpēc produktivitāte palielināsies vairākas reizes. Tas pats notiks ar mums visā šīs planētas tiešās kustības laikā – līdz pat šī gada beigām. Protams, laika gaitā efekts samazināsies. Tuvāk maijam pazemināsimies līdz iepriekšējam produktivitātes līmenim.

18. janvāris — Merkurs pāriet uz dierekto gaitu

Otrā planēta janvārī, kas sāks tiešu kustību, būs Merkurs. 18. datumā, ievilksim dziļu elpu un varēsim kļūt laimīgi. Mūsu bailes un šaubas pazudīs. Vairāk būs finansiāla veiksme, vēlme komunicēt ar cilvēkiem un darīt noderīgas lietas. Tiešas kustības stāvoklī Merkurs paliks līdz 20. aprīlim ieskaitot. Visu šo laiku jums ir jābūt pēc iespējas aktīvākam biznesā un darbā.

22. janvāris — Urāns atbrīvojās no retrograda kustības

22. janvāris ir diena, kad beidzas Urāna retro fāze. Šī būs pēdējā no planētām, kas atbrīvosies no šī negatīvā stāvokļa. No 22. janvāra sākas 2023. gada labvēlīgākais periods, kurā nebūs nevienas retrogrādas planētas. Šis periods ilgs līdz 20. aprīlim ieskaitot. Kas attiecas uz Urānu, tas stiprinās mūsu intuīciju. 22. janvāris būs diena, kurā Visums mums pateiks pareizo dzīves ceļu, dodot dažādus mājienus. Venēra, kas 22. janvārī būs savienojumā ar Saturnu, nespēs liegt jums iegūt pārliecību.

27. janvāris — Venera ieiet Zivju zīmē

No 2023. gada 27. janvāra līdz 19. februārim Venera atradīsies šajā zodiaka zīmē. Zivīs Venera ir ērta un laba. Tas nozīmē, ka 27. janvārī mums būs vieglāk virzīties uz priekšu un nodarboties ar uzņēmējdarbību. Tā būs mīlestības diena, gaišu emociju diena, ideāla romantikai, Vese***as veicināšanai.

2023. gads sāksies ar ļoti pozitīvu vilni. Tas nozīmē, ka visatbilstošākais būs pievilkšanās likums . Vietnes Dailyhoro.ru eksperti uzskata, ka šobrīd nekas nav neiespējams. Ir tikai svarīgi laikus pieņemt pareizos lēmumus un neatlikt lietas kādā tālā kastē.

Leave a Comment