Zvaigžņu prognoze 2022.gada Vecgada vakaram

 

Vecgada vakars ir ļoti svarīgs laiks, kad tiek atjaunināts viss – kosmosa enerģija, kā arī tu un es. Tāpēc ir svarīgi pareizi sagaidīt jauno 2023. gadu. Astrologi pastāstīja, kā to izdarīt katrai no Zodiaka zīmēm.

Auns

Aunam Vecgada vakarā vajadzētu izvairīties no saskarsmes ar toksiskiem cilvēkiem. Labāk neriskēt un pavadīt nakti patīkamāko paziņu kompānijā. Ir svarīgi uzmanīties no apkārtējo uzmācīgajiem viedokļiem – tas var izdzīt Aunus no sevis un izraisīt strīdus un apvainojumus, un Vecgada vakarā tas noteikti ir lieki.

Vērsis

Vērsis naktī no 31. decembra uz 2023. gada 1. janvāri, jums ir jāliek likmes uz komfortu. Jums nevajadzētu darīt to, kas jums nepatīk, pat ja draugi vai kāds cits jums par to jautā. Klausieties savu sirdi un intuīciju. Tas ir galvenais Vecgada vakara noteikums.

Dvīņi

Dvīņiem atbalstu var lūgt citi cilvēki, taču svētku vakarā šīs zvaigžņu zīmes pārstāvjiem labāk ir labi atpūsties. Jūs pat varat izlaist svinības un gulēt. “Slīcēju glābšana ir pašu slīkstošo darbs” – tas ir galvenais princips, kas vispirms jāatceras.

Lasi arī: 4 zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas kļūs bagāti 2023. gada janvārī

Vēzis

Vēžiem Vecgada vakarā var būt nopietnas dzīves pārmaiņas, svarīgas ziņas. Ticība labākajam, optimisms un laipnība palīdzēs viņiem visas izmaiņas pārvērst savā labā. Šī nakts Vēžiem būs maģiska. Īpaši labi tas būs tiem, kuri nesenā pagātnē daudz palīdzējuši saviem mīļajiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment