Spēka dienas 2023. gada janvārī

Spēka dienas ir mēneša labākās dienas, kurās enerģija ir vislabvēlīgākā. Ezotērikas un zvaigžņu jomas eksperti stāstīja par to, kādi notikumi būs svarīgākie un kādas būs to sekas jums un man.

Kopumā janvārī ir jau sešas spēka dienas, no kurām katra ir laba savā veidā. Šis būs ļoti labvēlīgs mēnesis, kurā mūsu priekšā atvērsies jaunas durvis. Ar lielu varbūtību visu slikto varēsim atstāt pagātnē. Arī nakts gaismekļi palīdzēs mums atklāt sevī apslēptos talantus.

1. janvāris ir spoguļdatums

Šī ir gada pirmā diena un tajā pašā laikā pirmais spoguļdatums. Gada pirmā diena izrādīsies jums veiksmīga, vieninieks dos jums spēku un veiksmi šai dienai. Jebkuri sarežģīti gadījumi izrādīsies viegli, un apātisks noskaņojums ātri pārvērtīsies kaujinieciskā un provokatīvā. Galvenais šajā dienā nebaidīties būt aktīvam kādā no dzīves sfērām.

Lasi arī: Gribēju atgriezties mājās uz Ziemassvētkiem, bet mani tur negaida ne meita, ne znots

4. janvāris – Kvadrantīda  maksimums plūsmas

Kvadrantīdas būs aktuālas 2022. gada decembrī un 2023. gada janvārī, bet to maksimums būs 4. janvārī. Stundā uz Zemes nokritīs no 100 līdz 200 meteoru. 4. datumā, visus cilvēkus uz Zemes sagaida spēcīgs pozitīvu emociju un intelektuālo spēku pieplūdums. Daudzi saņems iedvesmu, spēcīgu radošās enerģijas lādiņu. Cilvēki, kuri ir nodarbināti reklāmas, šovbiznesa jomā, kļūs vēl veiksmīgāki. Arī veiksies rakstniekiem, mūziķiem, māksliniekiem. Pat šajā dienā Kvadrantīdi mūs var padarīt nedaudz daiļrunīgākus, tāpēc skolotājiem, juristiem, psihologiem un cilvēkiem, kas ieņem augstus amatus, jāgaida panākumi.

Leave a Comment