Spēka dienas 2023. gada oktobrī: šajās dienās ieplānojkiet visa veida darījumus, loti veiksmīgas dienas!

10. oktobris – spoguļdatums

10.10 ir ļoti spēcīga un labvēlīga diena. Šajā laikā noderēs komunicēt ar mīļajiem, uzsākt jaunus projektus darbā un biznesā. Tāpat būs iespēja izrādīt interesi par jauniem vaļaspriekiem. Šī ir ļoti laba diena, kurā pats Visums vadīs jūs un mani pa pareizo ceļu, ja mēs esam apmulsuši.

11. oktobris — Plutona atbrīvošana no retrogrāda

Šīs planētas iziešana no retro fāzes ir ļoti patīkams notikums. Šajā dienā jums nav jābaidās būt vienam. Lielākā daļa interesanto un svarīgo ideju mums radīsies šajā dienā. Nešaubieties par sevi un saviem mīļajiem. Esiet atvērts konstruktīvai kritikai šajā spēka dienā. Viņa būs ļoti noderīga.

Lasi arī: 7 visbīstamākās dienas 2023. gada oktobrī: šajās dienās var rasties liktenīgas grūtības!

Lasi arī: 6 aptaukošanās veidi: ko nozīmē papildu centimetri uz ķermeņa.

12. oktobris — Marss pārcēlās uz Skorpiona zīmi

Marss Skorpiona zvaigznājā mūs dažkārt spiež uz dīvainiem un ne tiem labākajiem darbiem, taču šāds planētas novietojums manāmi vairo cilvēku enerģiju. 12. datumā jūs un es to izjutīsim visredzamāk. 12. oktobrī nevar nosēdēt dīkā, pretējā gadījumā spēcīga enerģijas atbrīvošanās dosies pretī kaut kam sliktam. Daudz vieglāk būs gūt panākumus jebkurā jomā.

Dažreiz pat vislabvēlīgākajās dienās mums var būt grūti piespiest sevi kaut ko darīt. Buramvārdi pret slinkumu un apātiju šajās gaišajās dienās palīdzēs iejusties cīņas noskaņojumā. Vēlam veiksmi un mierīgu vēju oktobrī. Ļaujiet pozitīvo notikumu sekām būt tikpat ilgstošas ​​jums.

Leave a Comment