Mēness kalendārs matu krāsošanai 2023. gada oktobrim: tava veiksme ir atkarīga no tavas matu krāsas!

Izmantojot Mēness kalendāru, ir daudz vieglāk izvēlēties laiku ārējai un iekšējai transformācijai. Zvaigžņu ekspertu ieteikumi 2023. gada oktobrim palīdzēs izvēlēties optimālo laiku attēla maiņai un matu krāsošanai jaunā tonī.

Matu krāsa atspoguļo mūsu noskaņojumu un dod mums pārliecību. Lai tēla maiņa noritētu veiksmīgi, svarīgi ieklausīties zvaigžņu ekspertu padomos. Viņi palīdzēs izvēlēties veiksmīgākās oktobra dienas, lai dotos pie uzticama speciālista, kā arī brīdinās, ja dienas būs nelabvēlīgas ārējām izmaiņām. Zvaigžņu eksperti iesaka neaizmirst, ka matu skaistums ietver kopšanas procedūras, pareizu uzturu un veselīgu miegu.

1., 2. oktobris: oktobra pirmajās dienās dilstošais Mēness atradīsies Vērša zvaigznājā. Šīs dienas nav piemērotas radikālai tēla maiņai sakarā ar iespējamo attiecību pasliktināšanos ar mīļajiem. Zvaigžņu eksperti iesaka izmantot pagaidu krāsvielas, ja nepieciešams atsvaidzināt matu krāsu.

3., 4. un 5. oktobris: uz trīs dienām dilstošais nakts gaismeklis pārceļas uz Dvīņu zvaigznāju. 3. datums ir lielisks laiks kopjošām procedūrām, kuru mērķis ir stiprināt matus. 4. un 5. oktobrī vari droši eksperimentēt, lai atrastu jaunu tēlu un mainītu savu tēlu. Spilgtas krāsas ļaus jums justies pārliecinātākam.

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada oktobrī: šajās dienās ieplānojkiet visa veida darījumus, loti veiksmīgas dienas!

Lasi arī: 7 visbīstamākās dienas 2023. gada oktobrī: šajās dienās var rasties liktenīgas grūtības!

6., 7. oktobris: novecojoša Mēness ietekmē Vēža zvaigznājā paaugstinās jutība, tāpēc garastāvoklis var nemitīgi mainīties. Šī iemesla dēļ matu krāsošana jaunā krāsā var ātri kļūt nepatika un izraisīt neapmierinātību. Zvaigžņu eksperti iesaka izvēlēties krāsas, kas ir tuvu dabiskajiem toņiem vai pat atlikt procedūru uz labvēlīgāku periodu.

8., 9. un 10. oktobris: dilstošais Mēness Lauvas zīmē uz garastāvokli vislabāk neietekmē. Šīs dienas piemērotas kopjošām un stiprinošām procedūrām, taču no krāsošanas labāk atturēties. Jauna matu krāsa piesaistīs nevajadzīgu uzmanību un  vājinās biolauku, kas var radīt daudz nepatikšanas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment