Spēka dienas 2024. gada aprīlī: šajās dienās būs iespējams spēcīgi izmainīt savu dzīvi uz labo pusi!

Spēka dienas ir februāra vislabvēlīgākās dienas. Zvaigžņu eksperti pastāstīs, kuras aizejošās ziemas dienas var uzskatīt par visproduktīvākajām un pozitīvākajām. Mēģiniet pareizi plānot lietas šajās dienās.

4. aprīlis – spoguļdatums

Šī būs viena no līdzsvarotākajām dienām gadā. Šī mēneša 4. datumā varēsi darīt visu, ko vēlēsies, turklāt darīt to bez sarežģījumiem. Šajā dienā mums būs atvērtas visas durvis. Četri palīdzēs jums atbrīvoties no sliktām atmiņām un kļūt par to, par ko jau sen esam sapņojuši, vai spert pirmo soli uz to. Tici sev un atceries. Ka 4. aprīlī vari darīt to, kas var padarīt tevi vai tavus mīļos laimīgākus.

21. aprīlis — Saules un Plutona kvadrāts

Šī būs ļoti, ļoti emocionāla diena (labā nozīmē), pateicoties dalībai harmoniskajā Saules aspektā. Kvadratūra īpaši neizceļas uz citu aspektu fona, taču, ja šajā aspektā ir iesaistīti tālu objekti, tad tas ir ārkārtīgi svarīgi. Šī ir laipnības, gādību, pozitivitātes, savstarpējas palīdzības un pastiprinātas komunikācijas diena. Cilvēki vairāk sazināsies un kļūs atvērtāki viens otram. Izmantojiet šo iespēju, lai noslēgtu mieru ar kādu vai kļūtu tuvāki, vai atrastu dvēseles palīgu un jaunus draugus.

Lasi arī: 8 visbīstamākās dienas 2024. gada aprīlī: šajās dienās dzīve var saiet šķērsām!

26. aprīlis ir Merkura tiešās kustības sākuma diena

Šajā dienā Merkurs atgriezīsies tiešā kustībā, pabeidzot retrogrādo fāzi. Šī diena daudziem no mums būs ārkārtīgi labvēlīga. Finanšu sektors uzplauks un daudziem no mums atkal sāks nest pozitīvas emocijas. Galvenais šajā dienā nav būt slinkam un būt atvērtam jaunām paziņām un iedvesmas meklējumiem. 

29. aprīlis — Venēra pāriet Vērša zīmē

Z;imes otrā māja, kuru pārstāv Vērsis, visbiežāk ir atbildīga par naudas, veiksmes un finansiālās veiksmes, īpašumu un cilvēku noslēpumu sfēru. Venera ar to visu nav īpaši saistīta, taču tā dos mums visiem spēku sākt virzīties pretī saviem sapņiem. Jo īpaši šī diena un nākamās pāris nedēļas pēc tās mēs ar jums būsim ļoti, ļoti spēcīgi un izturīgi. Tāpat 29. aprīli var saukt par mīlestības dienu. Mūsu enerģētikas nozare ievērojami augs.

Tiek uzskatīts, ka spēka dienās ir svarīgi savas domas koncentrēt uz to, kas notiks nākotnē, nevis uz pagātnē notikušo. Nezaudējiet drosmi un neļaujiet sev domāt par neko negatīvu. Ļaujiet tikai laimei un mīlestībai apgaismot jūsu dzīvi. Šīs dienas palīdzēs ieprogrammēt enerģiju panākumiem un mērķu sasniegšanai. Spēka dienās nevajadzētu sevi ierobežot vai radīt šķēršļus savai attīstībai. Šīs ir dienas, kad mūsu priekšā nav nekādu ierobežojumu.

Leave a Comment