8 visbīstamākās dienas 2024. gada aprīlī: šajās dienās dzīve var saiet šķērsām!

Mūsdienu pasaulē vissvarīgākā vērtība ir informācija. Zinot, kuras dienas aprīļa mēnesī ir bīstamas, var veiksmīgi plānot savas lietas un izvairīties no šķēršļiem.

Aprīlī bīstamās dienas būs pat astoņas, tas ir, gandrīz ceturtā daļa no visām mēneša dienām būs nelabvēlīgas. Šis ir rekordliels piedāvājums 2024. gadā, tāpēc šajās dienās esiet īpaši piesardzīgs.

1. aprīlis – Merkura retrograda kustības sākums

No 2024. gada 1. aprīļa līdz 2024. gada 25. aprīlim komunikācijas, inteliģences un informācijas planēta atradīsies retrogrādā stāvoklī. Šajā laikā var rasties problēmas ar atmiņu, nepatikšanas darba procesā, mīlestībā un komunikācijā kopumā. Šajā laikā ir īpaši svarīgi būt uzmanīgam pret detaļām un izvairīties no spontānu lēmumu pieņemšanas. Esiet piesardzīgs šajā periodā, jo īpaši 1. aprīlī – planētas retrogrādās kustības pašā pirmajā un bīstamākajā dienā.

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2024. gada aprīlim palīdzēs izvairīties no naudas grūtībām!

3. aprīlis – Venēras konjunkts ar Neptūnu

Šajā dienā lielākajai daļai cilvēku būs liegta tieksme pēc diplomātijas un kompromisa meklējumi. Ar lielu varbūtību. 3. būs ļoti, ļoti nelabvēlīga diena komunikācijai un jaunām paziņām. Ievērojami palielināsies iespēja satikt nepatīkamu cilvēku darbā vai uz ielas, veikalā vai internetā.

5. aprīlis — Venēra pāriet Auna zīmē

Pirmā māja ir atbildīga par emocijām, izskatu, veselību. 5. aprīlī Venera ievīsies z;imes pirmajā mājā, kas izraisīs strauju negatīvās enerģijas pieplūdumu. Tas ļoti ietekmēs mūsu attieksmi pret sevi. Visticamāk, 5dien mums liksies, ka esam novecojuši, kļuvuši kaut kā neglīti, nekorekti. Ja jums šķiet, ka jūs, piemēram, pēdējās nedēļās esat veltīgi apmeklējis sporta zāli, tad tas tā nav. Tava attieksme pret sevi 5. neatspoguļos patieso būtību. Tas pats attiecas uz nākamajām pāris nedēļām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment