Spēka dienas 2024. gada janvārī: būs enerģijas pieplūdums un iespējas sasniegt jaunas virsotnes!

14. janvāris — Merkurs pāriet Mežāža zīmē

Merkurs Mežāzī paliks līdz februāra sākumam, bet pati diena 14.janvārī būs visai pozitīva. Merkurs labi jūtas Mežāzī, taču šo dienu nevar saukt par patiesi gaišu. Vienkārši daudzi no mums šajā laikā izjutīs tieksmi pēc darba un vēlmi kļūt labākiem garīgi un intelektuāli.

23. janvāris — Venēra pāriet Mežāža zīmē

Venēra Mežāzī jūtas daudzkārt labāk nekā Strēlnieka zīmē. Tas nozīmē, ka 23. janvārī mīlestības un fiziskā spēka planēta pārveidos mūsu fizisko stāvokli un labsajūtu. Jūs un es jutīsim vienmērīgu, bet spēcīgu spēka pieplūdumu. Mūsu ķermenis kļūs stiprāks un spēs izturēt lielākas slodzes, taču nevajadzētu domāt, ka enerģija būs bez dibena. Esiet modrs un nezaudējiet saikni ar realitāti.

Lasi arī: 2 bīstamākās dienas 2024. gada janvārī: esiet ļoti uzmanīgi, saudzējiet sevi!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2024. gada janvārim: dzīvē sāksies uzlabojumi!

27. janvāris ir Urāna retro kustības beigu diena

Šajā dienā būs bīstama Merkura un Marsa konjunkcija, taču Urāna retro kustības beigas ne tikai kompensēs šī aspekta negatīvo, bet arī ļoti labvēlīgi ietekmēs mūs. Šī diena būs patīkamu nejaušu notikumu pilna. Daudzi no tiem notiks slēpti, tāpēc nedusmojiet likteni, ja nepamanāt neko labu.

Novēlam veiksmīgu gada sākumu. Lai janvāris jums ir uzvaru laiks. Šomēnes būs tikai divas bīstamas dienas, taču arī ar to pietiks, lai zaudētu iegūtās priekšrocības pār konkurentiem un ienaidniekiem. Lai jūsu dzīve ir piepildīta ar mīlestību un labestību. Izstaro to pats, lai pretī saņemtu labestību.

Leave a Comment