Spēka dienas 2024. gada jūnijā: šī būs jūsu iespēja mainīt dzīvi tā, kā jūs to vēlaties!

Varas dienas ir vislabvēlīgākie laiki. Sākas jauns mēnesis, un ir lietderīgi jau laikus zināt, kuras dienas būs vispozitīvākās un produktīvākās.

Tas ļaus pareizi sadalīt laiku un citus svarīgus resursus.

Jūnijs ir brīnišķīgs mēnesis, kurā beidzot uzzied ne tikai daba, bet arī tu un es. Daudzi cilvēki jūtas labi, iestājoties vasarai.

3. jūnijs — Merkurs pāriet Dvīņu zīmē

Pirmā labvēlīgā jūnija un vasaras diena kopumā ir 3. Šajā dienā Merkurs pāries Dvīņu zīmē – tā ir tā vislabvēlīgākā pozīcija, neskaitot uzturēšanos Jaunavas zīmē.

Lasi vēl: Pāris pilieni, un skudras vairs neredzēsiet – lēts līdzeklis no aptiekas

Merkurs šajā zīmē ir ārkārtīgi spēcīgs un var ļoti izmainīt mūsu dzīvi, sniedzot palīdzību finanšu un citu svarīgu lietu kārtošanā, apveltot mūs ar spēcīgu atmiņu, vēlmi ceļot un atklāt jaunus apvāršņus.

Ļoti labs laiks sākas 3. jūnijā, tāpēc neatlieciet neko uz vēlāku laiku. Merkurs palīdzēs jums saprast, kā nākotnē apiet šķēršļus.

6. jūnijs ir spoguļdatuma diena

6. ir ārkārtīgi labvēlīga diena. Šajā spēka dienā pār pasauli valdīs Seši – viens no radošākajiem cipariem, kas dos tev un man vēlmi būt labākiem un veiksmīgākiem.

Šajā dienā centies būt pēc iespējas produktīvāks un nebaidies ieklausīties savā intuīcijā, īpaši, ja darbojies radošajā jomā – reklāma, dizains, mūzika utt.

11. jūnijs – Marsa un Plutona kvadrāts

Marss un Plutons šajā dienā atradīsies diezgan labvēlīgā stāvoklī viens pret otru. Šajā dienā pieaugs mūsu gribasspēks un vēlme cīnīties par laimi.

Parādīsies kaislība un vēlme virzīties uz priekšu, paveikt varoņdarbus sevis un savu tuvinieku labā. Visspēcīgākā enerģija šajā dienā būs kolektīva rakstura. Jums jābūt tuvāk draugiem, kolēģiem, radiem.

Ir ļoti svarīgi zināt, kuras dienas būs visveiksmīgākās un spilgtākās, taču ir noderīgi arī uzzināt vairāk par visām pārējām. Sekojiet mūsu Mēness kalendāram, lai zinātu, kas jūs sagaida katru dienu.

Leave a Comment