Stāsts par meiteni, kura uzturā 12 dienas lietoja tikai banānus – neticami rezultāti!

Viņai pirms šī uztura sākšanas bija Vese***as problēmas – augsts cukura līmenis un un vēl dažādas problēmas. Kā arī kādu ilgāku laika posmu viņa nespējka palikt stāvoklī.

Šis ceļš uz banānu lietošanu uzturā bija garšs. Sākumā viņa ar vīru kļuva par veģetāriešiem. Tad viņi iekārtoja paši savu fermu, kurā audzēja dārzeņus un augļus. Šo ekperimentu viņi veica kopā, vīrs viņu ļoti atbalstija. Ēst tikai banānus 12 dienas. Lūk tā ir apņemšanās! Rezultātu sieviete pamanija uzreiz.

Viņas organisms vēl nebija nekad tik labi darbojies. Nebija nekāda diskomforta. Tas patīkamais vieglums kuņģī. Sieviete kļuva daudz mierīgāka, atslābināta un mērķtieīgāka. Tieši banāni deva šo spēku, lai viņa spētu veikt visus savus darbus. Pirmo reizi mūža viņa  pamanija, ka spēj paveikt visu savu ieplānotos dienas darbus.

 

Pēc šīs banānu diētas beigšanas Jūlija pamanija, ka viņas āda ir kļuvusi daudz pievilcīgāka. Pašsajūta bija pilnā līmenī. Kā arī, sieviete beidzot palika pēc pāris nedēļām stāvoklī. Organisms attīrijās no liekajiem toksīniem un dzīve viņai kļuva daudz labāka un spožāka.

Tomēr , lai pieņemtu šo svarīgo lēmumu par banānu diētu ir jākonsultējas ar ārstu.

avots

Leave a Comment