Stafilokoks: kā to atpazīt un izārstēt – mājās pagatavojami līdzekļi

Ja Jums ir kaut mazākā nojauta, ka esat saskāries ar MRSA, piemēram, pamanot brūci ar noapaļotām malām un ar seroziem izdalījumiem, kas ilgi nesadzīst, nepieciešams nodot analīzes, lai pārbaudītu saslimšanas iespēju.

Stafilokoks

Ja tiks noteikta diagnoze, ka tas ir stafilokoks, Jums izrakstīs antibiotiku kursu, kas būs jāiziet pilnībā. Smagos gadījumos pacientus ārstē stacionārā.

 

Stafilokoks – dabīgie veidi

Protams ir arī dabīgi veidi, kā ārstēt stafilokoku, kas kopā ar antibiotikām paātrinās ārstēšanās procesu.

 

* Aprikozes un upenes. Tukšā dūšā apēdot 500 g aprikožu vai upeņu biezenīti, Jūs nodrošināsiet savu organismu ar C vitamīnu, kas nostiprinās organismu. Šis veselīgais biezenītis samazina patogēno baktēriju dzīvotspēju, darbojoties kā vieglas antibiotikas.

* Mežrozītes. Ār*tēšanas kursa laikā izdzeriet dienā 2 tasītes pa 100 ml mežrozīšu tēju un Jūs nodrošināsiet organismu ar C vitamīnu.

* Ābolu etiķis. Losjons ar ābola etiķi (2 ēdamkarotes uz 200 ml ūdens) var veiksmīgi ārstēt furunkuļus.

* Tējas koka eļļa – nepārspējams palīgs cīņā pret gandrīz visiem mikroorganismiem un sēnītēm. Svarīgi izmantot tikai augstas kvalitātes dabīgās eļļas.

* Ķiplokus imunitātes uzlabošanai izmantoja vēl ilgi pirms atklāja antibiotikas. Tajos esošais alicīns ir ļoti spēcīgs līdzeklis pret mikrobiem. Lai izārstētos var arī paciest ķiploka nepatīkamo aromātu.

 

Ļoti svarīgi infekciju atpazīt un sākt ārstēt laicīgi. Lai izvairītos no šīs sadzīves Sli**bas, ieteicams biežāk mazgāt rokas, īpaši pēc tam, kad esat bijuši sabiedriskās vietās, nepieļaujiet higiēnas preču kopēju lietošanu.

Lasi arī: Vēršas plašumā infekcijas, pret kurām nav zāļu

Lai izvairītos no stafilokokiem pārtikā, vienmēr pārliecinieties, ka tā ir svaiga un augstas kvalitātes, nepērciet produktus, ja neesat pārliecināts par tās izcelsmi.

Noteikti pastāstiet arī citiem, lai viņi sargā sevi!

 

Iesakām izlasīt arī rakstu par sēnīšu infekcijām. Daudzas sievietes cieš no sēnīšu infekcijām, kuras patiesībā iespējams izārstēt mājas apstākļos!  SPIED ŠET, lai lasītu!

COMMENTS

  • <cite class="fn">lopkopis</cite>

    Un ka ar so mikrobu cinities dzivnieku organisma ? Piemeram, tesmena saslimsana govim , ko izraisijis zeltainais stafilokoks ? Teoretiki parasti iesaka nodot analizes pienam ,lai noteiktu pret kuram antibiotikam konkretais ierosinatajs ir rezistents un pret kuram ne. Tacu realaja dzive sis process aiznem diezgan ilgu laiku, slima dzivnieka pienu nedrikst lietot uztura un nodot parstradei. Tas nozime zaudejumus naudas izteiksme un pie tam vel nav garantijas ,ka atveselosanas process bus sekmigs. Parasti inficetais tesmena ceturksnis nerazo pienu jau tiklidz esam to pamanijusi, un , dzivnieks principa ir izbrakejams. Tacu, ja runa iet par augstrazigu govi pirmajas laktacijas, nebutu velami dzivnieku braket. Vai kads lopkopibas specialists (nevis teoretikis, kurs izpilda briseles paveles) var pateikt ,kapec tad cina pret zeltaino stafilokoku tiek vienmer zaudeta ?

  • <cite class="fn">lopkopis</cite>

    Vai ir kadas daudzmaz efektivas universalas antibiotikas-injektori govim pret zeltaino stafilokoku ?

Leave a Comment